Szerintetek hány éves korban érdemes megnézetni egy gyerekkel a Csillagok háborúját?
Szia! Jó kérdés, náluk már óvodában több gyerek volt, aki látta. Nekem ez nagyon fura, mondjuk mi sem vagyunk tévézősek, oviban még nem is látott a gyerekünk igazi filmet, csak rajzfilmet (azt is olyat, amit a neten lehet nézni, és megválogattuk).
Azt gondolom, egy 11 éves már simán megnézheti.
Szerintem jó a régi trilógia, és azokban a rajzfilmekben, amik ma mennek, lényegesen több erőszak van.
Egyébként „mifelénk” a másik ilyen dilemmát okozó dolog a Harry Potter. Azt is van, aki már óvodában olvasta a gyerekének, ami szerintem azért marhaság, mert már az alapszituációt sem érti a gyerek, mármint hogy egy iskolában játszódik a sztori. Én a kisiskolás gyerekemnek szívesen olvasnám már (a filmet nem nézetném meg vele), de még tanakodom, lehet, hogy megvárom, mire olyan jól olvas, hogy maga olvashatja…
Én először 4 évesen láttam belőle pár percet. Akkor nem tetszett.
Belegondolva talán 7.-ben láttam csak rendesen (akkor a 3. rész még kész se volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!