Hány gyereket szeretnél, milyen neműeket, mi lenne a nevük, és hány év kor különbséggel?
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :) Írhattok még.
Amúgy lány nevek közül még tetszik a Borbála, Csenge, Dóra, Emese, Gréta, Helga, Kamilla, Luca, és Zsófia.
A nagy fiam (6 éves) Dani, a kicsi (11 hónapos) Soma.
Pocaklakó lányom (14 hetes) Véda.
Szeretnék majd még egy babát, ha már elméletben választhatok, akkor kislányt úgy 3 évvel Véda születése után.
3 gyereket terveztünk. Elsőre fiút szerettem volna, férjem lányt, meggyőzött.
Lányunk Szabina lett, ha fiú lett volna, Levente lenne. Rá 21 hónapra jött a második lányunk Laura. Így is terveztük. Eredetileg a harmadikat is így szerettem volna, de nagylányom elevensége elgondolkodtatott, és anyagi helyzetünk visszakényszerített dolgozni, a kicsi 11 hósan ment bölcsibe. Egyenlőre nem lesz harmadik, a nagylányom 5 éves, a kicsi 3 múlt. De még nincs elveszve a gondolat. Talán majd ha elfelejtem, hogy néha milyen nehéz velük:) A szívem szeretne kicsit, az eszem nem. Valahol a hátam közepére nem kell, hogy újrakezdjem ezt az egészet..
Hármat szeretnénk, de nem biztos, hogy be tudjuk vállalni.
A nemük mindegy, mert már van egy 2 és fél éves fiú, Kristóf és egy 1 éves lány, Zoé.
Elsőnek lányt szerettem volna, de a kis korkülönbség miatt mindegy, hogy melyikük született előbb!
Sajnos úgy néz ki mindkettő autista.
A fejlesztések stb. havi 50 ezerbe kerülnek.
Vissza kell mennem ősztől dolgozni, mindkettő megy bölcsibe.
Imádjuk őket, de iszonyú nehéz, egyelőre nem merjük bevállalni a harmadikat, hisz valószínű ő is fejlesztésre szorulna.
Sem anyagilag sem lelkileg sem fizikailag nem bírnánk már!
Ha mégis lenne egy harmadik, akkor olyan 3 év múlva születne meg (ha véletlenül megfogan, akkor nem öljük meg semmiképp).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!