Meg tudnál Bocsájtani a férjednek ha megütne azért mert nem fekszel le vele mert nemrég szültél?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 13:26
14/27 anonim válasza:
Én sem..nem tudnám és nem is akarnám.
16/27 anonim válasza:
Nem és nem is biztos hogy ezután vele maradnék. Nagyone llenzem a családon belüli erőszakot. Nem tudnék egy olyan emberrel együtt élni akitől tartanom kell és akire nem tudok felnézni. Az meg végképp nem normális amit te irtál oknak. AMugy sem nemhogy szülés után. Na én ezért nem maradnék vele. Számomra ez a primitívség jele.
17/27 anonim válasza:
Nem soha!!Az nem férfi és nem apa!Még magamat is leköpném amiért szoba áltam vele nemhogy gyereket szülni ennek az embernek...de gondolom már előtte is volt vele probléma...
18/27 anonim válasza:
Nem tudnám. Semmilyen helyzetben nem bocsátanám meg. Most ezért üt, holnap lehet azért, mert pl. túl meleg volt az étel. Ez az a helyzet, amikor otthagynám. Sorra kerülhet a gyerek is, azt viszont soha nem hagynám, hogy az agresszív, barom apjának lehetősége legyen őt is megütni.
19/27 anonim válasza:
Nem! Egy vita hevében elcsattant pofont se tudnék megbocsájtani, de ez.... Abszurd! Gyakorlatilag emberszámba se vett Téged! Úgy kezel mint egy használati tárgyat!
Hú, basszus, hogy ilyen gyökerek szabadlábon szaladgálnak!!!
20/27 anonim válasza:
A testi erőszak számomra az a dolog, amikor gondolkodás nélkül pakolnék, és mennék minél messzebbre. Aki egyszer megüt, megteszi máskor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!