Ha valami miatt örökbe kellene adnod a babádat, a nyílt vagy a titkos örökbe fogadást választanád?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 19:36
11/16 anonim válasza:
Én nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy odaadjam a gyerekemet egy vadidegennek. Ezért:Semmilyet. Lehet lepontozni!
12/16 anonim válasza:
Titkosat,és tuti előtte normális szülőket keresnék neki,addig keresnék még nem találok.Jobb neki is ha a szülőanyja nem látogatja csak összezavarodik majd nagyobbként ha meg akar ismerni találkozunk,de jobb a lelkének is ha rendes szülők nevelik anélkül hogy aki megszülte néha felbukkan.
13/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor kell a hónapokig otthonban élnie, ha csak egy szó nélkül otthagyod a kórházban, mert akkor fél évet várnak és ha addig se jut eszedbe, akkor kezdik elindítani az örökbe adhatósági procedúrát. De ha rendesen lemondasz róla, nem csak lelépsz, akkor az más.
14/16 anonim válasza:
12, te tudod mi az a titkos, meg mi az a nyílt? Titkosnál hogy keresnél te szülőket?
15/16 anonim válasza:
az a különbség,hogy miután odaadod a gyereket nem látod többet,nyíltnál meg küldenek képeket,találkozhatsz is vele,egyik ismerősöm is így volt örökbe adta a babáját,már nem tudom pontoson milyen alapítványnál kerestek a babának szülőt de Ő választhatott,miután megszületett ugye a kórházban már a nevelőszülők vitték el a babát,ismerősöm nem is találkozott velük
16/16 anonim válasza:
Hat utolso, a titkos orokbefogadasnal a szuloanya lemond a gyerekrol, a TEGYESZ pedig a soron kovetkezo orokbefogado parnak adja - nem ismerheted meg a neveloszuloket. A nyiltnal konkretan adott orokbefogado reszere mond le a szulo - ilyenkor lehet beleszolasod abba, hogy megfelel e az adott szulo, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!