Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen anyósom?

Csak nekem van ilyen anyósom?

Figyelt kérdés

Első sorban, anyosomékkal lakunk már szinte 4 éve, de az ősz folyamán elköltözűnk jo messzire, az ők tudta nélkül.

A lényeg az ,hogy van egy 3 éves 2honapos fiunk aki egy vidám,hangos egész nap szaladgálos gyerek.Anyosom folyton beleköt,hogy ne kiabáljon, hanem énekeljen...igen ám,de ha énekel akkor az a baja.Ha csendbe van az a baja,kezdem azt hinni hogy már megunta,hogy itt lakunk.Szokott rendőrösdit játszani,vagy utánozza pokembert,akkor megszidja hogy attol kell félni mert hülyeség.Ha nagyot esik,mint pl:ma,hogy a térdéből folyt a vér eléggé,akkor azért szolt,hogy ne sirjon mert nem szabad sirni.

Nem tudom mit akar,de robot sem lehet az a kicsi gyerek,neki is fáj ha megüti magát szegénykém.Es,hogy őszinte legyek,szolni nem merek mert akkor rám támadnak még jobban.

2013. ápr. 30. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem jó az anyós hozzáállása.

De mivel te laksz náluk, ezért vagy megszoksz vagy megszólsz

2013. ápr. 30. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem jó az anyós hozzáállása.

De mivel te laksz náluk, ezért vagy megszoksz vagy megszöksz

2013. ápr. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!