Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van rá esély vagy nem?

Van rá esély vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha mondjunk egy 15 hónapos gyerek aki még valamennyire anyatejes megvakul és az anyja vigasztalásként elkezdi egy nap többször is szoptatni odaadni a mellét a gyereknek aminek a következménye az lesz hogy hamar elfogy az anyának a teje. Van arra lehetőség hogy ha az anya ugyan úgy adja a mellét tej nélkül akkor a gyereknek kelleni fog tej nélkül is?(Hogy nyugtassa magát) Ha erre van lehetőség meddig fogja kérni? Lehet bármi baja az anya mellének?
2013. ápr. 29. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
kicsit perverznek tartom a tej nélkül odaadom a mellemet a gyereknek h megnyugodjon... cumi? az is megnyugtatja,amugy eléggé érdekes ez a kérdés
2013. ápr. 29. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha még szopik a gyerek8tehát van még tejtermelés), akkor a többszöri szoptatástól nem elapadni fog a tej, hanem növekedni. Az anyatej inger és ürülés hatására termelődik.
2013. ápr. 29. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó de ha nem tudja az anyuka hogy nincs teje? Vagy azért adja mert a gyereke a mindene és azt szeretné hogy ő nyugodt legyen. Nagyon rossz lehet egy gyereknek aki lát és egyszer csak minden sötét lesz.
2013. ápr. 29. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy valamennyire még anyatejes, akkor van teje, nem? És ha anyatejes és van teje, akkor az a gyerek szopik, nem csak cumizik. Ergo "minden" marad a régiben, csak a több mellre tételtől esetleg újra több teje lesz.

EZ a kérdés egyébként csak hipotézis vagy valós alapja van?

2013. ápr. 29. 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Van egy 15 hónapos fiam ahogy nő nekem egyre kevesebb a tejem. Nemrég reggel 5 vagy később tudtam adni neki meg délbe és este 8 kor. Amúgy ez nem valós csak ilyen durva kérdéseket szokott alkotni az agyam. Nagyon szeretem a fiam és belebolondulnék ha elveszteném vagy ő engem vagy akármi baja esne
2013. ápr. 29. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem cumizik és cumisüvegből se iszik. Pohárból vagy palackból.
2013. ápr. 29. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Hú kérdező, sürgősen pihend ki magad!
2013. ápr. 29. 23:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért van ez az oldal hogy kérdéseket tegyenek fel az emberek. Sok anyukának rengeteg rémes dolog eszébe jut mert annyira félti a gyerekét.
2013. ápr. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!