Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, aki ki akar...

Szerintetek, aki ki akar kapcsolódni, szeretne eltölteni egy csendes hétvégét a kisbaba nélkül, az rossz szülő akinek nem azabad gyereket vállalnia?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdésnél ezt a választ, és eléggé felháborított! Nekem is van gyerekem, tudom, milyen nehéz néha!

2013. ápr. 29. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hármas, nem vagyunk egyformák, ez nekem nem ment volna. Biztos az is számít szopizik e a baba, egy szopizót nem lehet úgy itthagyni, hogy reggel még cici, déltől tápi. Ugye nem baj, ha más a véleményem? :)
2013. ápr. 29. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Off,gratulálok az anyósodékhoz! Sajnos nekem nem ilyenek.
2013. ápr. 29. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Írtam én egy rossz szót is, vagy mondtam hogy az a jó ahogy mi csináljuk. Ugye nem?

Pont ezt írtam az elején is, hogy mindenki úgy csinálja - és akármi mást is a gyerek körül - ahogy jól esik. A lényeg, hogy a férjével egy véleményen legyen. Vagy legalább hasonlón. És akkor nem lesz semmi gond. Ahogy téged sem érdekel az hogy én hogy élek, engem sem hogy te :) De ha a férjed szeretne elmenni 1 éves gyerek mellől, te meg nem akkor már gond van.

2013. ápr. 29. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszi:) Tényleg szerencsém van velük. (bár a másik része ennek meg az, hogy a saját szüleimmel meg nem igazán volt mákom, de a lényeg, hogy legalább egy nagyszülőpárosunk van)
2013. ápr. 29. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem írtál egy rossz szót sem. :) Csak azért írtam nehogy félre érts. :) Nekem a szüleimmel van mákom. Hát anyósék nem sikerültek.
2013. ápr. 29. 14:23
 16/18 Golan Trevize ***** válasza:
57%

Szerintem aki erre azt mondja, hoyg rossz szülő vagy nem lett volna szabad gyereket vállalni, az két csoportba tartozik:

- ősanya,

- ő nem tudja ezt megoldani, vagy anyagilag vagy nincs hozzá segítsége, ezért irígy, és emiatt akar másokat megbántani, mert azt akarja, hogy ne csak ő érezze rosszul magát.

Mindkét csoportot sajnálom.

2013. ápr. 29. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Erre gondolsz? Mert itt ráadásul nem is kisbabáról van szó, hanem egy közel 2 éves kisgyerekről. De csak egyvalaki mondta, hogy bár ne szült volna a kérdező gyereket, a többiek lelkesítették, még meg is köszönte a sok bátorító választ, egy bunkón meg igazán felesleges felhúznod magad.

Mondjuk kisbaba mellől én sem mennék el, de egy ekkora mellől két napra már simán, ahogy meg is tettük. :)

2013. ápr. 29. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok ősanya, megtehetnénk, hogy egy hétvégét a gyerekünk nélkül töltünk (vagy akár egy hetet is), lenne kire bízni. Ezt csak azért szögezem le, mert írtátok itt páran, hogy csak az ilyenek nem passzolják le a gyereküket napokra :)

Úgy gondolom, hogy egy kisbabát egy egész hétvégére másra hagyni, csak hogy kikapcsolódhassanak a szülők igenis önzőség. Egy kisbaba még nagyon ragaszkodik a szüleihez, szüksége van az állandóságra, biztonságra. Hangsúlyozom, kisbabáról beszélünk, ez egy átmeneti időszak, úgy gondolom, hogy ennyit ki lehet, és ki is kell bírni, ha már egyszer a gyerekvállalás mellett döntünk. Gyorsan elmúlik ez az időszak, lehet még utána eleget wellnesselni, romantikázni stb.

2013. máj. 1. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!