Egyedül nevelni a babát vagy egy családban, hazugság
árán?
Figyelt kérdés
Kiderült,hogy kisbabám lesz,de nem a páromtól.Nem tudom,hogy mit kéne tennem ebben a helyzetben.A baba apukájával nem szívesen beszélnék,szóval 2 lehetőség van:
1.:elmondok a páromnak mindent és szakítunk,mert gondolom nem szívesen nevelné más gyerekét és nem bocsátaná meg,hogy több hónapon át megcsaltam.Akkor egyedülálló anya lennék,de nem tudom,hogy a kicsinek ez mennyire lenne jó,mármint az,hogy apa nélkül nőne fel.
2.:nem mondom el a barátomnak,hogy megcsaltam és a sajátjának hinné a picit és így egy normális családban nőhetne fel.Csak nem tudom,hogy képes lennék-e egy életen át hazugságban élni.
Ne haragudj de már az nagy gerinctelenség,hogy csaltad a párod,dehogy még terhes is lettél és felmerült benned,hogy hazudsz neki arról,is hogy kié a gyerek.Lenne képed? De most komolyan ha nem szereted a párod miért vagy vele? Miért nem hagytad el? Már így is hazugságban élsz.Ne haragudj én ezt nem tudom megérteni,aki tényleg szereti a párját nem csalja meg,de ha nem szereted miért vagy vele?Szegény babát meg ilyen hazugságoknak teszed ki,akkor majd a babának is hazudsz arról ki az apja?
2012. jún. 10. 10:51
2/31 anonim válasza:
Most lehet hogy hülyén fog hangzani, de én elvetetném titokban, vagy ha annyira akarod a babát akkor mondd el a párodnak mit tettél vele, de semmiképp ne hazudj neki hogy az övé!!!!
Gondolj bele, hogy neked hogy esne ha az ő helyében lennél!!
2012. jún. 10. 10:53
3/31 anonim válasza:
Egy életen át nem lehet hazugságban élni. Kizárt, hogy soha se tudja meg...
És most tudja meg inkább, mint később.
De ilyen kapcsolatba meg amúgy minek akarsz gyereket? Biztos volt oka annak, hogy hónapokig félrejártál.
2012. jún. 10. 10:54
4/31 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy mondd meg. Nem tudod ma már egy életen át titokban tartani. Már amikor kiadják akkor kiderülhet a vércsoportja miatt, ha peched van
2012. jún. 10. 10:55
5/31 anonim válasza:
És ha a gyermek majd ahogy nő, egyre inkább elkezd hasonlítani az édesapjához. Meglehet, hogy amíg kicsi, ez nem fog egyértelműen látszani, de 14-16 éves korára esetleg már egyértelmű lesz.
Akkor pedig már nemcsak a férjed, a gyermeked lelkét is tönkretetted. !!!!
2012. jún. 10. 10:59
6/31 anonim válasza:
légy őszinte.biztos hogy szakítani fogtok de egy életen át hazudnál a párodnak és a gyerekednek.milyen dolog az hogy azt mondod hogy ő az apa közbe meg nem kis?!ja és ha csaltad hónapokig a párodat akkor gondolom nem szereted de azért a nyakába varrnád már gyerekét?
2012. jún. 10. 10:59
7/31 anonim válasza:
Azért az jó, hogy felmerült benned ez a kérdés. Nagyon sok helyen csak be van palizva az apuka és fogalma sincs róla, hogy más gyerekét neveli, meg még durvább amikor a nő egyszer kidobja és még a gyerektartást is követeli rajta. Aztán már ha pl. 8-15 éves lesz a gyerek mire kiderül, már megszerette, nem fogja nem a gyerekének tekinteni, nem fogja magától ellökni, stb. (a párom előző kapcsolatánál is ez történt) És hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha valakitől babát várok azt rettentő módon szeretem (nem csak úgy, hogy na akkor legyen egy gyerek és kész) így vele élek. A vér szerinti apukáé a szülői felelősség és minden velejárója még akkor is ha a jelenlegi párod elfogadna ezek tudatában, és veled maradna.
2012. jún. 10. 11:05
8/31 anonim válasza:
ha szerelmes lennék a páromba,akkor titokban elvetetném:(((De semmiképp nem mondanám ,hogy az övé!!!
2012. jún. 10. 11:10
9/31 anonim válasza:
ha szerelmes lenne,nem csalná meg!!!
2012. jún. 10. 11:11
10/31 A kérdező kommentje:
Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban,de most már minden rendben van.Ő mindig is szeretett és most is szeret,én is szeretem őt.
A baba apukáját pedig nem hiszem,hogy nagyon érdekelné,hogy mi lesz a gyerekével,ezért feleslegesen nem akarok vele újra bármilyen kapcsolatba kerülni,nem akarom,hogy a kisbabámnak is fájdalmat okozzon,ő senkit nem képes szeretni...
Nem tudnám elvetetni a picit,valahogy képtelen lennék rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!