Tényleg önzőek vagyunk? Ezt ne reklámozzuk a családban?
Figyelt kérdés
A nyáron megyünk nyaralni 10 hós babánkkal. A szállás mellé kértünk 2x2 óra gyerekfelügyeletet, összesen 8 napot leszünk ott. A barátnőm szerint ez nagyon önző dolog, minek kellett nekünk a gyerek, ha utána le akarjuk passzolni?
Ez a 2*2 óra ilyen kicsi babával nekem sem férne bele, de nem vagyunk egyformák. Nálunk eleve alapszabály, hogy kisfiamat csak olyanra bízom, akit ismer és szeret. De pici babát idegen helyen idegen emberre, az ébrenlétének majdnem fele idejére.....hát ezt mindenki döntse el maga...
Szükségetek van nektek is pihire, ez oké, de amikor a kicsi alszik, akkor is meg lehet oldani a romantikázást.
2012. márc. 12. 18:59
2/24 anonim válasza:
Kicsit off, de olvastam itt olyan anyukát, aki a párjától a baba "3. hónapfordulójára" kapott egy 10 napos tengerparti nyaralást, persze csak kettecskén, baba nélkül, mert hát ők úgy elfáradtak a 3 hónapban hogy a baba maradjon csak szépen itthon. Na, ez már nálam tényleg az a kategória, hogy "inkább csinált volna gyerek helyett kisszéket". :)
2012. márc. 12. 19:01
3/24 anonim válasza:
Hát azért mentek nyaralni, hogy kikapcsolódjatok.És néha kettesben is kell, nem a gyerekkel együtt.Persze jó dolog a nyaralás hármasban és bizonyára a szemetek fénye a babátok, de én azt vallom, hogy attól még a házasság az házasság és nem szabad elhanyagolni.
Szerintem nem önző dolog, ha megtehetitek, érezzétek nagyon jól magatokat!
14 hós tündérke anyukája
2012. márc. 12. 19:01
4/24 anonim válasza:
Gyereke válogatja. Van baba, akit bármilyen helyen bármilyen idegen emberre rábízhatsz, csak fekszik és les "minden mindegy" alapon. De van anyukájához ragaszkodóbb baba, aki ilyen esetben nem biztos hogy tolerálná a dolgot. Te ismered.
2012. márc. 12. 19:03
5/24 anonim válasza:
10 hós baba nyárra már elmúlik egy éves.
Szerintem ez belefér, de csak akkor, ha képzett óvónő felügyel a picire, illetve utána néznék jó alaposan a helynek.
Ezt mind én úgy írom, hogy sajnos még nem áldott meg engem és a páromat a Jó Isten egy csöppséggel. Lehet, hogy ha énis Édesanya leszek már másként fogom gondolni.
2012. márc. 12. 19:03
6/24 anonim válasza:
:) Hát nekem lassan 1 éves a lányom és még itthon sem vigyázhat rá senki, csak anyukám meg a tesóm, mert őket szereti és ismeri.
Idegenre, idegen helyen nem hiszem, hogy akarnám/merném hagyni a lányom.
Ezt nektek kell eldönteni amúgy is.
2012. márc. 12. 19:04
7/24 anonim válasza:
Ohh le lettek pontozva azok a válaszok, ahol az lett megfogalmazva, hogy kicsi babát idegen emberre hagyni nem biztos hogy a legjobb. De hogy valaki még azzal is egyetért, hogy 3 hónapos babaát 10 napra itthonhagyni a pihi és szex miatt, az már a lepontozók anti-anya képességeit mutatják :)))))
2012. márc. 12. 19:06
8/24 anonim válasza:
Szerintem nem önző dolog,csak manapság,tudod az a divat hogy az anyuka legyen a gyerek se**ében éjjel-nappal,ne kapcsolódjon ki,le se tegye stb. Attól még az a normális ha a házaspárok kettesben is vannak,kikapcsolódnak,más is vigyáz a kicsire,akár családtag akár bébiszitter.Ebben semmi önzőség sincs a szülőknek is vannak szükségleteik,és a pihenés olyan mint az evés-ivás,ugye azért,nem fogtok éhezni,hogy fél órát a gyerek nehogy a saját ágyában,ülőkéjében,járókájában legyen stb.A gyerekkel együtt töltött idő minősége számít nem mennyisége.Ráadásul,ha a szülők,fusztráltak,már nagyon lestrapáltak,stresszesek,nem tudnak kikapcsolódni,azt a gyerek sínyli meg a legjobban.Szerintem a barátnőd pusztán féltékeny.
2012. márc. 12. 19:10
9/24 anonim válasza:
Azért van arany középút....a gyerek se.ggében lenni között meg az idegen helyen az ébrenléti ideje felére leadom dolog között.
A romantikázás klassz dolog, mi akkor oldottuk meg amikor a baba aludt. Ez napi 3 óra volt 1 évesen, nyaralás alatt. Napi 3 óránál többre nem volt szükségünk a gyerek nélkül..
2012. márc. 12. 19:13
10/24 anonim válasza:
Azért szerintem a 4óra sem sok,ráadásul,egy 1 éves nem 8 órát van fent hanem többet,amúgy meg az Ő döntésük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!