Tényleg önzőek vagyunk? Ezt ne reklámozzuk a családban?
A nyáron megyünk nyaralni 10 hós babánkkal. A szállás mellé kértünk 2x2 óra gyerekfelügyeletet, összesen 8 napot leszünk ott. A barátnőm szerint ez nagyon önző dolog, minek kellett nekünk a gyerek, ha utána le akarjuk passzolni?
Ez szerintetek sem fér bele?
Lehet ez a 2x2 óra nem egyértelmű: mondjuk szerdán 2 órára meg szombaton 2 órára. Úgy időzítenénk, hogy az alvásideje benne legyen.
Akkor lesz 10 hónapos.
Természetesen utána néztem: bölcsődei dolgozók vigyáznak a babákra.
Várom még a véleményeket!
Én nem bízom meg annyira az idegenekben, főleg nem idegen helyeken.
Az esküvőnkön éjszaka (hazahoztuk fürdetni, etetni, altatni) a védőnőnk vigyázott a lányunkra. Benne 1000001 %-ig megbízok/megbízunk. Viszont egy felfogadott XY-ra nem bíztam volna a lányunk. Nem az érdekelt volt, hogy kirabolnak, hanem az, hogy elrabolják a lányunkat.
Lehet, hogy én parázom túl, de a mai világban a kutyánkat sem hagyom a bolt előtt ... amikor még gyerek voltam, simán elsétáltam a kutyámmal a boltig, kikötöttem és bementem vásárolni.
Ezt az ébrenlétének felében megjegyzést nem értem.
Aki írta, attól kérdezem: szerinted egy 10 hónapos 4 órát van ébren egy nap? Szerintem nem (bár biztosan vannak kivételek).
Az, hogy alszik 1 órát délután, és előtte vagy utána egy órát vigyáz rá szakember, nem meríti ki az önzőség fogalmát.
Mi voltunk a 10 hónapos fiammal pár napot nyaralni, és reggel 6-tól este 8-ig volt fent, napközben 2 óra alvással. MOndanom se kell lestrapáltabban jöttünk haza az apjával, mint ahogy elmentünk:D
Ha lett volna valaki, aki 2 órát vigyáz rá, nagyon boldog lettem volna, mert egy hét alatt 2 óra is nagyon feltölti az embert.
Kérdező, szerintem semmi önzőség nincs ebben. Ha valaki szerint önző az, aki 8 napból 2 napon 2 órára a párjával van, az téved.
Nézzétek meg milyen a gondozó, aki vigyáz rá, hogy van el vele a kicsi, és ha nincs gond, akkor kimondottan jót is fog tenni nektek, ha ezt a minimális időt egymásra fordítjátok.
Jó szórakozást:)
Szerintem sem önzőség, nem hagyod ott minden nap, és valószínűleg tényleg egy szakképzett, normális ember vigyáz ilyenkor a gyerekekre. A szálloda érdeke is, hogy a vendégek elégedettek legyenek - ezzel a szolgáltatással is.
Élvezd ki azt az 1-2 órát, mások véleményével pedig ne foglalkozz! (sokakból csak az írígység beszél...)
Jó szórakozást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!