Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg önzőek vagyunk? Ezt...

Tényleg önzőek vagyunk? Ezt ne reklámozzuk a családban?

Figyelt kérdés

A nyáron megyünk nyaralni 10 hós babánkkal. A szállás mellé kértünk 2x2 óra gyerekfelügyeletet, összesen 8 napot leszünk ott. A barátnőm szerint ez nagyon önző dolog, minek kellett nekünk a gyerek, ha utána le akarjuk passzolni?

Ez szerintetek sem fér bele?

2012. márc. 12. 18:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Lehet ez a 2x2 óra nem egyértelmű: mondjuk szerdán 2 órára meg szombaton 2 órára. Úgy időzítenénk, hogy az alvásideje benne legyen.

Akkor lesz 10 hónapos.

Természetesen utána néztem: bölcsődei dolgozók vigyáznak a babákra.

Várom még a véleményeket!

2012. márc. 12. 19:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Aki pontozgatni akar, írjon saját kérdést, nekem minden válasz hasznos.
2012. márc. 12. 19:32
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Én nem bízom meg annyira az idegenekben, főleg nem idegen helyeken.

Az esküvőnkön éjszaka (hazahoztuk fürdetni, etetni, altatni) a védőnőnk vigyázott a lányunkra. Benne 1000001 %-ig megbízok/megbízunk. Viszont egy felfogadott XY-ra nem bíztam volna a lányunk. Nem az érdekelt volt, hogy kirabolnak, hanem az, hogy elrabolják a lányunkat.

Lehet, hogy én parázom túl, de a mai világban a kutyánkat sem hagyom a bolt előtt ... amikor még gyerek voltam, simán elsétáltam a kutyámmal a boltig, kikötöttem és bementem vásárolni.

2012. márc. 12. 19:48
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezt az ébrenlétének felében megjegyzést nem értem.

Aki írta, attól kérdezem: szerinted egy 10 hónapos 4 órát van ébren egy nap? Szerintem nem (bár biztosan vannak kivételek).

Az, hogy alszik 1 órát délután, és előtte vagy utána egy órát vigyáz rá szakember, nem meríti ki az önzőség fogalmát.

Mi voltunk a 10 hónapos fiammal pár napot nyaralni, és reggel 6-tól este 8-ig volt fent, napközben 2 óra alvással. MOndanom se kell lestrapáltabban jöttünk haza az apjával, mint ahogy elmentünk:D

Ha lett volna valaki, aki 2 órát vigyáz rá, nagyon boldog lettem volna, mert egy hét alatt 2 óra is nagyon feltölti az embert.

Kérdező, szerintem semmi önzőség nincs ebben. Ha valaki szerint önző az, aki 8 napból 2 napon 2 órára a párjával van, az téved.

Nézzétek meg milyen a gondozó, aki vigyáz rá, hogy van el vele a kicsi, és ha nincs gond, akkor kimondottan jót is fog tenni nektek, ha ezt a minimális időt egymásra fordítjátok.

Jó szórakozást:)

2012. márc. 12. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem sem önzőség, nem hagyod ott minden nap, és valószínűleg tényleg egy szakképzett, normális ember vigyáz ilyenkor a gyerekekre. A szálloda érdeke is, hogy a vendégek elégedettek legyenek - ezzel a szolgáltatással is.

Élvezd ki azt az 1-2 órát, mások véleményével pedig ne foglalkozz! (sokakból csak az írígység beszél...)

Jó szórakozást nektek!

2012. márc. 12. 19:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A 2-szer 2 óra nem sok,végül is kikapcsolódni mentek,ennyi nektek is jár,viszont én egy idegenre nem szívesen hagynám,nem tudnám hagyni.Inkább elvinném valamelyik nagyit!Bár várjál csak...ez ilyen gyerekmegörző sok-sok gyerekkel vagy egyéni bébiszitter?
2012. márc. 12. 20:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja,hogy az egész nyaralás alatt össz 4 óra???Nem sok,nyugi,megérdemlitek,emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod!
2012. márc. 12. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké, ha a szálláshelyen van ilyen lehetőség, akkor biztos nem a takarítőnőre bízzák a gyerekeket... akinek meg nem tetszik, az meg csak irigy. Jó nyaralást :)
2012. márc. 12. 20:26
 19/24 kíváncsicska ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy nem önzőség.Ilyen helyeken szakképzett személyzettel állnak az ember rendelkezésére,és ha valami olyan adódna úgyis elérnek (nem marad el velük, nem tudják megnyugtatni)Az meg hogy elrabolják mint írta egy válaszoló írt egy kicsit túlzásnak tartom.Menjetek pihenjetek és a nyolc nap alatt az a 4 óra miért is lenne önzőség.Mi is megyünk szeptember környékén bababarát helyre és lehet mi is élünk ezzel a lehetőséggel.Azért mert szülők vagyunk jár egy kis kikapcsolódás és emiatt nem hiszem hogy önzőek vagy rossz szülők lennénk.Különben is egy gyerek pár órát tudjon elleni az anyja nélkül.Az elején úgyis jelzi hogy ki az aki szimpatikus neki és ki nem.
2012. márc. 12. 20:55
 20/24 anonim ***** válasza:
nem gondolom hogy sok lenne a 2*2 óra, viszont azt mindenképpen javasolnám hogy ha mondjuk hétfőn mentnek akkor hétfőn is meg kedden is töltsetek el a vigyázóval 1-2 órát h lássátok hogy viszonyul hozzá a gyerek, aztán ha minden oké akkor szerdán lehet 2 órát a vigyázóval nélkületek is. jó nyaralást!
2012. márc. 12. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!