Egyedül nevelni a babát vagy egy családban, hazugság árán?
Kiderült,hogy kisbabám lesz,de nem a páromtól.Nem tudom,hogy mit kéne tennem ebben a helyzetben.A baba apukájával nem szívesen beszélnék,szóval 2 lehetőség van:
1.:elmondok a páromnak mindent és szakítunk,mert gondolom nem szívesen nevelné más gyerekét és nem bocsátaná meg,hogy több hónapon át megcsaltam.Akkor egyedülálló anya lennék,de nem tudom,hogy a kicsinek ez mennyire lenne jó,mármint az,hogy apa nélkül nőne fel.
2.:nem mondom el a barátomnak,hogy megcsaltam és a sajátjának hinné a picit és így egy normális családban nőhetne fel.Csak nem tudom,hogy képes lennék-e egy életen át hazugságban élni.
:D
Az előbb jártam egy másik kérdésnél, ott ugyanez a lepontozós valaki már aratott, ezek szerint náluk még nincs készen az ebéd, ezért addig el kell ütni az időt valamivel.
Válaszadók! Sajnos vannak, akik csak pontozni járnak ide, s nem kérdezni vagy válasszal segíteni egy-egy embert. Ha baloldalt, rámentek a Kategória toplistára, ezt láthatjátok.
Első helyen egy olyan illető áll, aki szinte semmit nem kérdez-válaszol, de annál többet pontoz:
1.sentedd: 4697 pontja van , ebből:0pont kérdésért,9 pont válaszárt,és 4688 pont pontozásért.
Kérdező!
Perpillanat ezek a variációk jutottak eszembe:
1. Megtartod a gyereket, de elmondasz mindent a párodnak:
a) megbocsát, és megbeszélitek hogyan tovább:nem hiszem, hogy amellett lenne, hogy tarts meg.
b) nem bocsát meg, s egyedül maradsz a gyerekkel, s azt már te tudod, hogy el tudod-e tartani,van hova menned.
2. Megtartod a babát, de nem mondasz el semmit, de szerintem úgyis ki fog derülni később, s akkor még nagyobb sza.rban leszel
3. Nem tartod meg a gyereket,mert tudod hogy egyedül nem tudod miből felnevelni, és a párodat sem akarod becsapni, hogy övé a gyerek.
az 1 dolog, h félrekukkantottál, talán még el is felejthető, de hogy ennyire ostoba vagy, h nem védekezel? ja és annyira gerinctelen, hogy a párod nyakába varrnád más gyerekét?
ha annyira akarod a gyereket, akkor tartsd meg, és neveld fel egyedül.
ha pedig nem, akkor vetesd el, és hagyd el a párodat, jobb lesz mindkettőtöknek.
Egyáltalán bíztos vagy abban, hogy ki az apja a gyereknek?
Amúgy szerintem, ha tisztességes vagy, akkor bevallod a férjednek, és akármit dönt elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!