Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek milyen fürdôru...

Anyukák, nektek milyen fürdôruhátok van? Tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Várandósságom utolsó hetèben csíkos lett az alhasam. Nyáron nem szeretnèm, ha látszana. Eddig bikinit hordtam, de ugye ez így kilôve. A tankini az nem fedi már az alhasi rèszt, az egy rèszes f.ruha vagy a trikini (?) meg valahogy nem jó rám. Vagy túl hosszú a felsôtestem vagy rossz helyen vannak a melleim, nem tudom. Eddig az összes felpróbált darab mintha rövid lenne, a mellrèsz a derekamnál, de ott nemtartok melleket. Ha meg nagyobb mèret, buggyos mindenhol. Megoldás (pólón kìvül)?
2013. ápr. 28. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Pedig a tankini lenne a legjobb megoldás, csak a hosszabb verzió. Nekem is van, nem lóg ki semmim,de még van pocakom meg combom,szóval még így sem vállalom be magam.. :D

Pl ebből sem lóg ki a has:

[link]

2013. ápr. 28. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen, trikini a neve, szépen formál, és ott takar, ahol kell, szuper szexi, szeretem :)

[link]

2013. ápr. 28. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a trikini, vagy mi sem nem formál, sem nem takar. Csak tökéletes testre jó. Ráadásul nevetségesen barnulnál le benne.

Tankinit, esetleg egyrészest keress tovább.

2013. ápr. 28. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:

3. honnan tudod, h nem jó?

5 éves a fiam, azóta van ilyen fürdőrucim, push up-os a felsőrésze, és a hasnál pont ott takar, köldök környékén, ahol csíkos lettem.

Leírtam, h milyen jött be nekem, szerintem majd akkor írj, ha már szültél.

2013. ápr. 28. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Azt írok, amit akarok. Ez egy ilyen oldal. Ha nem tetszik ne látogasd. Amúgy nem tudom honnan veszed, hogy nem szültem.

2013. ápr. 28. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 3-assal..nekem is mindig az jut eszembe ezekről,hogy sül le. Oké hogy csak apa látja, de akkor is :) Másrészt egy nemrég szült anyuka még pont nem ilyen tökéletes alakú,ezeket meg képzeld el egy kicsit túlsúlyos,itt-ott csíkos és narancsbőrös anyukán..Mint pl én vagyok most.Máris nem néznek ki olyan jól,nem? :D
2013. ápr. 28. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is a tankinit javaslom, hosszabb változatban.

A trikini csak és kizárólag akkor, ha egy gramm súlyfelesleg sincs rajtad, és szép feszes tested van. Ha egy icipici többlet is van rajtad, vagy csípőtájékon is striák lettek a bőrödön, akkor már inkább nevetséges.

(Sajnos láttam már többször is a strandon)

2013. ápr. 29. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!