Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol lehet értelmesen beszélgetni anyukákkal?
Sziasztok! Tudom, hogy van sok babás-mamás fórum, de nem tudok mindbe beleolvasni. Olyan oldalt keresek, ahol normálisan lehet beszélgetni, nem szemellenzős anyukával van tele, akik kiakadnak ha más eltérő véleményen van.
Itt már a kérdések 90%-át el se olvasom, a válaszolók között is egyre több olyan van, aki képtelen normálisan hangnemben megfogalmazni a véleményét.
Vagy ez mindenhol így van?
Hát sajnos olyan helyet nem fogsz találni ahol csak intelligens vitastílus van, mert az oda író embereket nem lehet megválogatni és hülyék (már bocsánat) meg mindenhol lesznek, szemellenzős tuti bezzeganyuk is...
Én inkább már azt tűztem ki hogy az ilyenekről ne vegyek tudomást és a normálisakkal foglalkozzak csak. és ez nem azt jelenti hogy azokkal akikkel 100% ban egyezik a véleményünk mert nem kell hogy egyezzen csak elég ha nem akarjuk a másikat földbe döngölni mert más a véleménye...
Igen, hülyék mindig lesznek mindenhol, bár ha már van spam-szűrő, kitalálhatnának már valami hülye-szűrőt is...:D Nem, egyébként engem csak akkor idegesítenek, ha túl sokan vannak egy helyen...
Ezt az anyatanyát megnézem magamnak, ha már ketten is mondtátok, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!