Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Popsitörlő meddig áll el,...

Popsitörlő meddig áll el, érdemes sokat venni?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó akciót találtam, és vennék egy 5-6 csomag popsitörlőt, viszont még csak a 22. hétben vagyok. Érdemes?
2013. ápr. 27. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A popsitörlőre rá van írva a szavatossági idő. A miénk, amit kb. 2 hónapja vettem 2014 októberben jár le. Egyébként szerintem nem érdemes venni. Egy csomaggal vennék, mert lehet hogy nem fogod szeretni azt a fajtát.
2013. ápr. 27. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ó még többet is vehetsz, ha akarsz! Megnézed a szavatosságát és addig áll el. Utána is jó, csak veszít a minőségéből.

Én annyi popsitörlőt kaptam babalátogatáskor, hogy még soha nem kellett vennem! 2 éves lesz nyáron a lányom.

2013. ápr. 27. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem bontod ki, akkor nem szárad ki, és sokáig eláll. De tényleg nem érdemes sokat venni, hátha nem fog tetszeni, vagy ne adj isten allergiás lesz rá bébike....
2013. ápr. 27. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem ,max 1 csomagal.
2013. ápr. 27. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy 8 félét kipróbáltunk, mire meglett a tuti, volt jónéhány, amit alig vártam, hogy elfogyjon. Szerintem ne vásárolj be nagyon, hacsak nem vagy biztos ezerszázalékig, hogy az a fajta jó lesz nektek. Lesz még később is akció :)
2013. ápr. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!