Jó a babydream (Rossman) popsitörlő?
Figyelt kérdés
Dm-est szoktunk használni, azzal meg vagyok elégedve. Viszont jó áron van most a Rossman-os, de ha nem olyan jó, nem vásárolok be belőle! :)2013. ápr. 24. 17:57
1/7 anonim válasza:
Én a rózsaszín csomagost használom. Nekem nagyon bevált, jó az illata, a mérete és nem volt a babának kiütése tőle. A Dm-est nem próbáltam nem tudom ahhoz viszonyítani.
2/7 anonim válasza:
Én dm-est használok (zöldet), de próbáltam a rossmanosat is, abból a kéket. Nekem nem jött be, nem elég nedves.
3/7 Jégtánc válasza:
Nekünk teljesen bevált.A rózsaszín és a kék is.
4/7 anonim válasza:
ugyanolyan jó mind a kettő. szerintem még a szín sem számít. vedd meg nyugodtan. de úgy tudom mostanában lesz akció a pennyben is, és az is nagyon jó.
5/7 anonim válasza:
Igaz, hogy a rossmannos kevésbé nedves, mint a Dm-es, de ezen kívül semmi hibája, én is a rózsaszínt használtam, ami extra sensitive, mert néha a gyerekek arcát is megtörlöm vele és ettől egyáltalán semmi baja a bőrüknek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 24. 21:06
7/7 anonim válasza:
Most a teszkóban is volt akciós, 4-es csomag. Az is jó nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!