Müllerben mit érdemes venni? Mi az ami jó minőségben és árban is? Bébiétel, pelenka, popsitörlő? Ki mit szokott ott venni amit tud ajánlani?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 20:18
1/5 anonim válasza:
Én itt vettem a Hippes bébiételeket (2 darab van 1 csomagban), de Vettem Hipp fürdetőt, sampont is. Nagy a választék a babás dolgokban és ha kifogsz akciót, jó áron tudsz vásárolni.
2/5 anonim válasza:
Mi a saját márkás tápszert használjuk onnan. Ja, és a törlőkendőjük is tök jó.
3/5 anonim válasza:
èn németországban élek, és azt néztem, hogy itthon a kecskeméti bébiétel kerül annyiba mint nálunk a hipp és a hipp minöségben sokkal jobb (legalább is a német). pl a sima almában nincs semmi csak alma, míg a kecskemétiben pl cukrot is raknak. minden gyümölcsébe a kecskeméti rak cukrot. és vannak olyan termékek mint pl ezek.
nagyon praktikusak utközben.
amit most néztem hogy pl a legot vettem 6000Ft-os játék 5000Ft volt, de többször hallottam nagyobb játék leárazásokról is.
kint közelünkben nincs müller, ritkán járunk oda, de ezek a termékek ott mindenhol lehet kapni.
4/5 anonim válasza:
Én többször vettem már ott neki kaját, de valahogy nem ette meg. A Hippet sem, amit máshol veszek, azt megeszi. Talán azt itthon gyártják? Nem tudom. Hipp fürdetőt használunk, az bevált.
5/5 anonim válasza:
Mi vettünk ott főzeléket,gyümölcsös kaját,tejpépet,és gyümölcslevet.A popsitörlő is jó.Árban is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!