Anyukák, hogy viselitek hogy "eltart" titeket a férjetek?
Én elég rosszul sajnos :-( Nem is merek nagyon magamra költeni, mert úgy vagyok hogy amit kapok gyed+csp az a lányunké.
Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem meg ne erezd magad rosszul.
Nem egesz nap a tv-t bamulod,hanem vigyazol/jatszol a gyerekkel,emelett haztartast vezetsz,mosom,fozol takaritassz stb.
Nem ereztem hogy eltartana(kiveve munkanelkulikent),neked sem kellene.
Ha legkozelebb megtetszik valami es megvenned tessek megtenni!!
Én egyáltalán nem fogom fel úgy, hogy eltart. Amióta összeköltöztünk, közös kasszán élünk, soha nem számolgattuk, hogy ki adott többet a közös kasszába és kinek a pénzén vásárolunk be vagy épp fizetjük be a számlákat.
Azt sem mondanám, hogy én csak itthon ülök. Mindketten munkát végzünk, sőt, ha úgy vesszük, a gyereknevelés talán nehezebb "meló", mert 24 órás, állandó "ügyeletet" igényel, és az egyik legfelelősségteljesebb feladat. Csak éppen én nem pénzt kapok a "munkámért" :)
Szóval a kérdésre válaszolva könnyen viselem, mert egyáltalán nem érzem magam eltartottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!