Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki az első terhessége alatt...

Aki az első terhessége alatt nagyon rosszul volt, sokat hányt, az a második, többedik terhességénél is így volt?

Figyelt kérdés

Az elsővel nagyon rosszul voltam.6-16. hétig hánytam,napi 4-6x,semmi nem maradt meg bennem.

Fogytam 10 kilót,és már az is kérdéses volt,hogy

megmaradunk e a babával.(38 kilóra fogytam)

Kistesót szeretnénk,de rettegek,hogy megint ez lesz.

Borzasztó volt,szinte csak egy élő halott voltam.

Feküdtem közel 10 hetet,mert annyira legyengültem,hogy

erőm se volt kikelni.Nem akarom megint ezt!! :(((

Tapasztalatokat várnék!Köszönöm!

2013. ápr. 25. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanaz a hányás van mint az előzőnél, csak annyival nehezebb, h most ugye ott van a nagy, nem tudok feküdni :S Neked mennyi idős a nagy?
2013. ápr. 25. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az elsőnél 4-től 20-ik hétig voltam rosszul, mikor végre 40 kiló fölött voltam, örültem, feküdtem is benn 2szer kórházban. Másodiknál már több tapasztalatom volt, nem hallgattam a védőnő okos tanácsaira, hogy folyamatosan egyek,mert ugye pont annak lett az eredménye a folyamatos hányás. Most ezt nem tanácsként mondom, csak te tudhatod,mi a jó neked, én délig, kettőig nem ettem, csak néha öklendeztem, viszont délutánra így lenyugodott a gyomrom annyira,hogy teljesen normális életet tudtam élni, ettem, ittam és benn maradt. Illetve csak azt, amiről úgy éreztem,hogy jól esik. Ha nem ízlik valami,hiába mondják, hogy jót tesz hányingerre, úgysem fog használni.
2013. ápr. 25. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem ugyanolyan nonstop émelygős volt,a másodiknál gyakrabban hánytam.A különbség talán az h ha van már egy gyereked,nem engedheted el magad annyira,nincs idő önsajnálatra,tartani kell magad,így hamarabb eltellik az a nehéz időszak.
2013. ápr. 25. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
10.36-os vagyok, nálunk másfél év lett a két gyerek között amúgy, nem okozott gondot,hogy a nagyobbal foglalkozzak. Tényleg az a lényeg,hogy csak magadra hallgass, úgy alakítsd a dolgokat,ahogy neked a legjobb.
2013. ápr. 25. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel semmi bajom nem volt(lány)

A másodikkal rosszul voltam (fiú)

2013. ápr. 25. 10:49
 6/9 A kérdező kommentje:
2 éves a lányom.És a férjem szeretné,ha most nekiállnánk a tesónak.Persze én is szeretnék neki kistesót,de annyira tartok tőle,hogy ugyan ez lesz.És most nem lehet úgy elhagynom magam,hisz itt a nagy!!! :(
2013. ápr. 25. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

2 terhességem volt eddig de az elsőt sajnos meg kellett szakítani a 9. héten. :(

Mindkétszer vészes hányós voltam (napi 10-13 hányás) úgyhogy a második terhességemet a 6-12. hétig (köztük a mikulás, karácsony, szilveszter) kórházban töltöttem infúzióra kötve. Aztán még a 25. hétig hánytam napi 2-3 alkalommal. Aztán mire teljesen rendbe jöttem volna addigra a 32. héten majdnem koraszülésem lett úgyhogy onnan megint feküdtem a végéig. :( Most 20 hónapos a kisfiunk, szeretnénk neki majd kistesót de ezek az "élmények" még visszatartanak. :/

2013. ápr. 25. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű sajnos, de én is mindenképp szeretnék kistesót, bár lehet, h a 3.-at csak akkor fogom bevállalni, mikor már ovis lesz a kicsi és táppénzen tudok pihenni.
2013. ápr. 25. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Engem szerencsére ez a hányós dolog nem érintett, de 2 barátnőm is van, akik sajnos mind a két gyerekükkel végigszenvedték a terhességüket. Nem csak az elején hánytak, hanem később is.
2013. ápr. 25. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!