Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik levetették az őssejtet?

Akik levetették az őssejtet?

Figyelt kérdés

Hol tároltatjátok, vetettétek le? Miért épp azt a céget bíztátok meg vele?

Szeretnénk levetetni zsinór vért és a zsinórból darabot, ezért gyűjtök infókat. Vajon van különbség a magyarországi és a külföldi tárolás között? Vagy csak a behozatali költségek?

Köszönöm, ha írtok!

2013. ápr. 25. 09:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi tavaly a Kriót választottuk. Gyors, pontos, udvarias ügyintézést és problémamentes szállítást kaptunk, teljesen meg voltunk velük elégedve és árban azért sokkal barátságosabbak, mint a Sejtbank. Remélem soha nem kell velük felvennünk a kapcsolatot, max. ha meg akarjuk majd hosszabbítani a tárolást.
2013. ápr. 25. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:

én is a cbc -t választottam

azért is mert a legolcsóbbak illetve tényleg csak akkor kell fizetni ha a minta megfelelő tehát a születés után kb 1 hónap a vér vizsgálata stb és kiküldik a apapírt amiben mindent leírnak és ha esetleg neked még sem felel meg vagy csak meggondoltad magad akkor sem kell fizetned

a többi cégnél már előre kell a csomag előtt fizetni nem is keveset

a dokim is őket ajánlotta

a sejtbank a legdrágább a humancell meg ha jól tudom kft azt azért nem ajánlották

én is sokáig nézegettem de őket választottam. remélem tudtam segíteni

2013. ápr. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!