Mit gondoltok egy olyan anyukáról, aki a saját kényelme miatt nem vállalja a kis korkülönbséget?
Mert az nehéz, meg ő a kicsivel is élvezni akarja a babás kort, nem egy 1,5-2 éves után futkosni.
Így inkább 4-6 év lesz a korkülönbség, ami nem túl jó a gyerekeknek.
51.
a kérdező szerintem amellett, h utálja, irigy is a sógornőre, és szeretné, ha legalább egy kicsit rosszabb lenne neki (ha a sógornő saját bevallása szerint nem bírna el most még egy gyerekkel, hát akkor így pont lehetne egy kis poklot csinálni az életéből. már csak arról kell meggyőznie magát meg másokat, h a kis korkülönbség volna a legjobb és a nő sz.r anya, ha nem vállal áldozatot ezért)
isten áldása egy ilyen szerzett rokon :)))))
Felhaborito a kerdesed!
3 ev 3 honap a korkulonbseg a fiaim kozott. A nagy most 3 ev 9 honapos a kicsi 6 honapos es mar most hihetetlenul szepen es sokaig eljatszanak egymassal.
Es igen egy kicsit magamra is gondoltam akkor mikor ilyen kor kulonbseggel vallaltuk a masodikat ugyanis kulfoldon elunk, semi segitsegem nincs es nem is volt soha. Szerinted jobb egy idegbeteg anyuka aki faradt es turelmetlen a gyerekeivel?
Van a barati tarosagunkba egy csalad ahol 17 honap a korkulonbseg. Szegeny anyukat annyira sajnalom mert total ki van borulva, valamelyik gyerek allandoan sir vagy nyafog. Sajat bevallasa szerint 2 gyereket nagyon rossz pelenkazni, anyagilag meg mindenhogy. En abszolut nem itelem el ha vki kis korkulonbseggel vallal gyereket de engem se iteljenek el azert mert en nem ugy csinaltam. Es amugy igen, tok jo volt igy minden szempontbol.
1. Igy tobb mint 3 evig csak a nagyobbik fiammal foglalkoztam. Rengeteget kirandultunk, jottunk-mentunk , jatszottunk.
2. Talan ennek koszonheto (meg annak,hogy mar eleg okos volt) nagyon jol fogadta a kisteso erkezeset.
3. Eleg onallo volt ahoz,hogy kiszolgalja magat. Ha eppen ehes volt es mondjuk uzsonna vagy tizorai ido volt cask kivett egy joghurtot a hutobol, kisknalat a fiokbol, asztalhoz ult es evett.
4. A nagy mar nem pelenkas.
Senkit sincs jogod elitelni! Legjobb lenne ha a sajat dolgaiddal lennel elfoglalva!
Te mindenki alá beásol igaz? A család kis kedvence lehetsz...(:
A rosszindulatú embereket senki nem szereti ÁLTALÁBAN. Erről nem olvastál?
Durván átment személyeskedésbe a kérdés.
Az utolsó 2 oldalon csak a kérdezôt szidja mindenki.
Nem lesz lassan elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!