Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Titanilla névről?

Mit gondoltok a Titanilla névről?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet becézni?

Nekem ezek jutottak eszembe: Titus, Tita, Titi

Nekem nagyon tetszik ez a név, ha kislányom lesz tuti ez lesz a neve:)

2009. szept. 25. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ismerek Titanillát, szintén még általánosból. Szintén Titának hívtuk. Így én nem vagyok megütközve rajta, bár, ha először hallanám, nem is tudom. De mivel tudom mihez/kihez kötni, így rendben van számomra, de nevetségesnek azért nem nevezném!
2009. szept. 25. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
2009. szept. 25. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

én a középiskolából ismerek egy Titanillát, a valaha volt legkedvesebb, legsegítőkészebb csaj, akit ismerek.

Titának hívtuk, senki nem csúfolta. Szerintem ha ez tetszik, akkor add ezt.

100 Titanilla, mint 1 Dzsenifer.

2009. szept. 28. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire fontos még a kérdésed.

De nekem is nagyon tetszik, és ha két lányom lesz, a másodiknak ezt adnám második keresztnévnek.

21/N

2010. dec. 23. 13:07
 15/15 anonim válasza:
Engem Titanillának hívnak, és sajnos nem tetszik a nevem... Nem is tudom miért. Nem érzem a sajátomnak... Sokat is csúfoltak vele, de én SZERETTEM HA TITANICNAK CSÚFOLNAK, nem is értem miért hagyták abba, talán pont ezért... De attól függetlenül szép név, bátran ajánlom gyerekeknek is ha a bírja a csúfolódást. Ja és még valami: Én sohasem írtam így: Titi Én mindig így írom:Titti Szerintem sokkal jobb így :)
2012. aug. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!