Tetováltatni a gyermek nevét? Mit gondoltok erről?
Én is tervezek ilyet, csak én virágokba (két lányom van és amúgy is van egy nagy virágos tetoválásom, ehhez lenne kiegészítés).
Miért pont csillag?
Egyébként szerintem jó ötlet.
Mielőbb bárkinek eszébe jut: NEM CIGÁNYOS, csak szépen kidolgozottan kell megcsinálni, ergo jó helyre kell menni.
Egyszer én is szeretnék tetováltatni... bár nekem kicsit többe fog kerülni- 3 lányom van :-)
Szerintem nagyon szép gondolat!!
Ha nem all toled tavol a tetovalas tema, akkor ez jo otlet, mert azt mondjak, hogy ugy van ertelme tetovaltatni, ha a tetovalasnak van jelentosege. Es nalad lenne.
Nekem szemely szerint eszembe sem jut, nem szeretnek ilyet, de nem a tema miatt, hanem azert, mert tetovalast sem szeretnek soha, semmilyen korulmenyek kozott.
A hat, derek jo otlet.
Szerintem olyan helyre tetovaltass, amit ruhaval konnyen el tudsz fedni es nyari oltozekben sem latszik, ha nem akarod (mondjuk munkahelyen).
Mivel te no vagy, igy arra is figyelni kell, hogy olyan helyre tetovaltass, ami sokaig feszes marad. A hatad ebbol a szempontbol is jo. Hasra semmikeppen sem, hatha lesz meg kisteso es lehet, hogy terhesseg alatt a tetovalas eltorzulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!