Tetováltatni a gyermek nevét? Mit gondoltok erről?
szia,
igaz, nálunk a Férjem "hordozza" a fiunk nevét a nyaka alatt, de nekem szuper ötlet volt már akkor is, amikor kitalálta!! amikor pedig elkészült megkönnyeztem...:) hagyott helyet a folytatásnak is...
Ági
Pont ma akartam én is kiírni ezt a kérdést:)
Ismerősöm most tetováltatta kislánya kezét a csuklójára, de kívülre, nem belülre.
Nekem van már tetoválásom a csípőcsontomnál (elég nagy), de a terhesség után amikor a hasam visszahúzódott nem csúnyult el és nem nyúlt ki! Én is szeretném a picurkám nevét magamra tetováltatni de még én sem tudom, hogy hová és milyet. Jövőre tervezzük a kistesót, lehet megvárom, hogy megszülessen és majd kettejük nevét fogom valahová valamilyen formában. Ötleteket én is várok:)
Én is ezt tervezem, úgy szeretném, hogy a csuklómtól indulnánk a kislányom nevével majd jönnének felfelé ilyen ida szerűségek, levelek meg virágok, esetleg 1 pillangó (ezek mind nem hatalmas tetkók lesznek kis szolidak) valahogy ezek fogják majd közre a csuklómon kislányom nevét, közbe meg elrejtve lenne az én és párom kezdőbetűje, majd, ha még lesz gyerekünk tudják folytatni.
Párom kislányunk arcképét tervezi (még nem tudja hova) alá pedig a nevét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!