Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetováltatni a gyermek nevét?...

Tetováltatni a gyermek nevét? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szeretném magamra tetováltatni a fiam nevét, arra gondoltam egy csillagba tetováltatnám, a hátamra 5*5-ös lenne. Mit gondoltok róla? Esetleg valami ötlet, hogy hova lehetne még? Van aki szintén tetováltatta a fia nevét?
2011. nov. 14. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

szia,

igaz, nálunk a Férjem "hordozza" a fiunk nevét a nyaka alatt, de nekem szuper ötlet volt már akkor is, amikor kitalálta!! amikor pedig elkészült megkönnyeztem...:) hagyott helyet a folytatásnak is...

Ági

2011. nov. 15. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Pont ma akartam én is kiírni ezt a kérdést:)

Ismerősöm most tetováltatta kislánya kezét a csuklójára, de kívülre, nem belülre.

Nekem van már tetoválásom a csípőcsontomnál (elég nagy), de a terhesség után amikor a hasam visszahúzódott nem csúnyult el és nem nyúlt ki! Én is szeretném a picurkám nevét magamra tetováltatni de még én sem tudom, hogy hová és milyet. Jövőre tervezzük a kistesót, lehet megvárom, hogy megszülessen és majd kettejük nevét fogom valahová valamilyen formában. Ötleteket én is várok:)

2011. nov. 20. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
az én párom a szíve fölé akarja tetováltatni nagyon kicsibe ... ezt lehet én is meggondolom csak egy nőnél csúnya... bár nekem az egész hátam szét van tetoválva de csak a családommal akik a legfontosabbak számomra :) és nagyon szolíd ,de hagytam helyet a gyerekem nevére is ...:)
2011. nov. 20. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Én is ezt tervezem, úgy szeretném, hogy a csuklómtól indulnánk a kislányom nevével majd jönnének felfelé ilyen ida szerűségek, levelek meg virágok, esetleg 1 pillangó (ezek mind nem hatalmas tetkók lesznek kis szolidak) valahogy ezek fogják majd közre a csuklómon kislányom nevét, közbe meg elrejtve lenne az én és párom kezdőbetűje, majd, ha még lesz gyerekünk tudják folytatni.

Párom kislányunk arcképét tervezi (még nem tudja hova) alá pedig a nevét :)

2011. nov. 20. 12:44
 15/15 krisztivan ***** válasza:
39%
Ne haragudj meg a válaszomért,de nekem a nevek tetoválásáról mindig az jut eszembe,hogy nem tudod megjegyezni?Nekem is van tetkóm de nem varratnám magamra a nevét.Akkor inkább egy igazán jó fényképet.De ,persze ez a Te döntésed,csak a véleményemet írtam.
2011. nov. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!