Mennyit kérnek a Csepeli SZTK-ban az UH képért? Hányadik héten adják az elsőt? Milyen a terhesgondozás ott?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 16:22
1/8 anonim válasza:
Bármelyik alkalommal lehet kérni, amikor megnéznek ultrahanggal is. Én Csepelen Sztk-ban kétszer is kértem. 1000 Ft-volt egy kép 2011-ben. Csak szólni kell a dokinak, hogy szeretnél, mert magától nem említette ezt a lehetőséget. Én nagyon elégedett voltam, sosem kellett sokat várnom, jól felszerelt volt a rendelő.
2/8 anonim válasza:
Szia, egyetértek az első válaszolóval, és még mindig 1000 Ft. az uh kép :)!
3/8 anonim válasza:
Nagyon szerettem oda járni! Bár a nőgyógyászaton sokat kell várni, de a terhesgondozáson mindig hamar sorrakerültem. Szinte azonnal.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mi ma megyünk a picimmel Szatmári doktorúrhoz, igen sokat kell várni nála,de felszerelt rendelő ahogy ti is írtátok.És kinél szültetek?Jáhn Ferenc?Kit ajánlotok kit nem?:)
2013. ápr. 23. 06:19
5/8 anonim válasza:
Csak az egyik doki vállal szülést, de a nevét nem tudom. Én ügyeletesnél szültem az István kórházban.
6/8 anonim válasza:
Szia, 2. vagyok. Nem a Jahn Ferencben szültem a kisfiamat és most sem oda megyek szülni. 6. hét körül jársz kedves kérdező?
7/8 A kérdező kommentje:
Én szeretnék közel van meg oda tartozunk,csak nem tudom melyik orvoshoz érdemes menni bár abban sem vagyok biztos hogy fogadott orvost szeretnék e..de azt hallottam nagyon jó szülésznők - csecsemősök vannak ott.9.hétben járok
2013. ápr. 23. 11:11
8/8 A kérdező kommentje:
csepel 1000ft ott helyben a nővérnél kell fizetni.Erzsébeten 12 heti kép ingyenes, többi 1000 ft.
2013. máj. 30. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!