Létezik, hogy csak anyatejjel táplálták másfél éves koráig?
igazából nem ez lett volna a fő kérdésem, hanem az, hogy előzetesben vannak a gonosz szülők, mikor várható ítélet hozatal? napok, hetek, hónapok? Addig börtönben vannak?
nagyon nagyon kívánom, hogy elítéljék őket!!!!
Amikor nagymamám szomszédjában az anyuka elhanyagolta az 5 gyermekét, kijöttek, és 2 héten belül az összeset elvitték...
Hihetetlen, hogy 2013-ban ez megtörtént Magyarországon...
Olyan felfoghatatlan,hogy senki nem jelentette őket akár titokban is, hogy furcsán élnek, nem viszik ki a babát...
Én pénteken néztem a Mokkát. Ott egy ügyvéd azt mondta, hogy a vád szándékos emberölés. Ezért életfogytiglant is kaphatnak. Csak az a baj, hogy ha a szülők azt mondják, hogy nem tudták, hogy a cselekményüknek ez lesz az eredménye, akkor elmeorvosi vizsgálatot kérnek és ha bebizonyosodik, hogy nem beszámíthatóak, akkor több éves kezelésre ítélhetik csak őket, egy elmegyógyintézetben. Ezt egy ügyvéd mondta, a Mokkában.
Amúgy biztos, hogy anyatejet sem kapott már a kisfiú, mert a műsorban volt egy másik szakértő is, talán valami vezető védőnő, de nem biztos. Azt mondta, ha anyatejjel is táplálták volna csak akkor is 10-11 kg-nak kellett volna lennie a kisfiúnak. Úgyhogy szerintem azt se kapott:(
Én azt kívánom nekik, hogy egy szigorított fegyházba kerüljenek, nem elzárva a többi rabtól és a rabtársaik kellőképp "megbosszullják", azt amit tettek. Hiszen rengeteg olyan bűnöző van, aki bármit is követett el, egy gyereket sosem lenne képes bántani és az ilyen emberekkel, mint ezek, nem épp "kedvesen" viselkednek.
Itt is olvastam már olyat, hogy valaki 8-10 hónapig csak anyatejet ad a gyerekének, mert "majd jelzi, ha nem elég neki". Érdekes, itt sokan helyeselni szoktak.
Vagy olvass el néhány védőnős kérdést: hányan írják, hogy feleslegesek?
Szörnyű, ami ezzel a kisgyerekkel történt :-( Én biztos éheztetném a szüleit egy pár évig.
Nekem furcsa, hogy anyatej mellett ennyire lefogyott, meghalt. Van ott még más is, amit elhallgatnak.
Nekünk a 2. babánál nehezen ment a hozzátáplálás, fogacska csak 1 évesen jött, folyton csak szopni akart, kevés egyéb ételt fogadott el 1 éves koráig, mégis 9kg volt a kislányom akkor. Én aggódtam, védőnő, dokinő nem- mármint, hogy 80 százalékban csak szopik.
Ha tényleg anyatejjel táplálták, akkor az lehetett szerintem, hogy fogyott a tej, nyilván a végére már csak pár csepp volt, vagy már annyi se.
Én elgondolkoztam azon, hogy nem-e esetleg ez a mostanában terjedő szoptatási hisztéria áldozata lett szegény kisfiú. Sok kismamától hallottam mostanában, hogy alig van tejük, de nem adnak tápszert a babának, mert az méreg, inkább hagyják éhesen üvölteni, és várnak a csodára, hogy majd lesz tej. Nekem sem sikerült szoptatni a kisfiamat, és ezer helyről megkaptam, hogy ne adjak neki tápszert, erőltessem csak, nem baj ha sír, ha igazán éhes majd elkezd szopni stb stb.
Azoknak, akik a védőnőt szidják: a védőnői szolgálat nem kötelező, a szülők lemondhatják. Nem kell szerintem a felelősséget mindenkire rákenni, a felelősök itt elsősorban a szülők, másodsorban azok, akik tudták/sejtették, hogy mit művelnek a gyerekkel, de nem tettek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!