Létezik, hogy csak anyatejjel táplálták másfél éves koráig?
igazából nem ez lett volna a fő kérdésem, hanem az, hogy előzetesben vannak a gonosz szülők, mikor várható ítélet hozatal? napok, hetek, hónapok? Addig börtönben vannak?
nagyon nagyon kívánom, hogy elítéljék őket!!!!
1. vagyok, akkor én le vagyok maradva... sajnos ne várjunk nagy büntetést... úgy is kimásznak belőle valahogy... Az a baj, hogy a védőnőt, a gyerekorvos, és a szülőket is ugyanúgy elővenném!!! De velük se fog történni semmi... bár akkor nem tudom minek pl a védőnő is, ha még azt se képes felmérni, hogy egy gyereket éheztetnek..
Egyébként azt kívánom nekik, hogy addig táplálják őket is fénnyel, amíg kínok kínjai között döglenek meg!
tegnap volt a híradóban, hogy előzetesbe vették a szülőket. (anyukát akkor nem?) és hogy az anyuka sokkos állapotban van az előzetes miatt. Mindkettőt bevitték, kabátot húztak a fejükre, hogy ne lássák őket. (maguknak gondolom)
nagyon kiakasztott ez az egész, nagyon megsirattam a kisfiút, nagyon szeretném, ha börtönt kapnának!
és azt is olvastam, hogy anyatejjel táplálta csak a kisfiút az anyuka, de azt nem tudom, hogy igaz-e.
Az ügyvédjük meg menjen a francba... hogy képes valaki őket védeni... (persze kötelező gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!