Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy csak anyatejjel...

Létezik, hogy csak anyatejjel táplálták másfél éves koráig?

Figyelt kérdés

igazából nem ez lett volna a fő kérdésem, hanem az, hogy előzetesben vannak a gonosz szülők, mikor várható ítélet hozatal? napok, hetek, hónapok? Addig börtönben vannak?

nagyon nagyon kívánom, hogy elítéljék őket!!!!

2013. ápr. 20. 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gondolom arra a másfél éves babára gondolsz akit napfénnyel akartak táplálni a szülei ezért éhen halt! Én úgy tudom, hogy még előzetesbe sincsenek, mert sajnos szabadlábon védekezhetnek! És mint láttam, szép nagy villában élnek szóval van lóvé... így meg lehet meg ússzák az egészet... tudod ez Magyarország!!
2013. ápr. 20. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Az apa előzetesben. Szerintem felfüggesztett fognak kapni vagy nagyon rövid letöltendőt, vagy ami még sanszos a kényszer gyógykezelés.
2013. ápr. 20. 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

1. vagyok, akkor én le vagyok maradva... sajnos ne várjunk nagy büntetést... úgy is kimásznak belőle valahogy... Az a baj, hogy a védőnőt, a gyerekorvos, és a szülőket is ugyanúgy elővenném!!! De velük se fog történni semmi... bár akkor nem tudom minek pl a védőnő is, ha még azt se képes felmérni, hogy egy gyereket éheztetnek..

Egyébként azt kívánom nekik, hogy addig táplálják őket is fénnyel, amíg kínok kínjai között döglenek meg!

2013. ápr. 20. 15:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
mindkét szülő előzetesben van 30 napig. Szerintem az ügyvédjük beszámíthatatlanságra fog játszani,pár év kényszergyógykezelés után szabad lábon lesznek. Én azért kíváncsi leszek arra is, felelősségre vonják-e a velük lakó nagyszülőket,és azt az orvost,aki pecséttel igazolta az orvosi ellátásokat....
2013. ápr. 20. 15:58
 5/17 anonim ***** válasza:
1.es 3as vagyok most már kezd egyre jobban érdekelni a dolog, mert én ezeket nem tudtam, amiket írtok!
2013. ápr. 20. 16:01
 6/17 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 20. 16:10
 7/17 A kérdező kommentje:

tegnap volt a híradóban, hogy előzetesbe vették a szülőket. (anyukát akkor nem?) és hogy az anyuka sokkos állapotban van az előzetes miatt. Mindkettőt bevitték, kabátot húztak a fejükre, hogy ne lássák őket. (maguknak gondolom)

nagyon kiakasztott ez az egész, nagyon megsirattam a kisfiút, nagyon szeretném, ha börtönt kapnának!

és azt is olvastam, hogy anyatejjel táplálta csak a kisfiút az anyuka, de azt nem tudom, hogy igaz-e.

Az ügyvédjük meg menjen a francba... hogy képes valaki őket védeni... (persze kötelező gondolom)

2013. ápr. 20. 16:12
 8/17 A kérdező kommentje:
ezt a blikkes hírt még nem is olvastam. Legalább egy évig szenvedett?? Nem is értem, miért olvasom el ezeket a szörnyűségeket :((
2013. ápr. 20. 16:14
 9/17 A kérdező kommentje:
a nagyszülőket is, a kertészt is börtönbe küldeném...
2013. ápr. 20. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:
Durva amúgy, ez a nő, legalább már feketét vett volna fel... ez valami hihetetlen...
2013. ápr. 20. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!