Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után tályog!?

Császár után tályog!?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen baja? A 6. héten járunk a császár után és naponta kell járnom az orvoshoz, mert tályog alakult ki nálam a metszés felett kb. 2 cm-re, melyből távozik a genny. Az orvos szerint a felszívódó varratom nem tud távozni és ezért a váladék egy résen a vágásnál távozik. Vettek tenyésztést is. Jegelnem kell, de ha nem múlik el akkor felnyitják.
2009. szept. 24. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha hajlamos vagy rá,akkor bármikor előjöhet,engem 5 éve műútöttek tályogból kialakult sipollyal,ami a végbelem mellett majd átfutott rajta.2 napja újból előjött,előre félek,mert durva a kezelés,legalábbis fenék tájon:(

Sajnálom,hogy ez lett veled,amúgy ne izgulj,ha felnyitják akkr valószínű elaltatnak,reggel bemész este jössz:)Nekem 1 hetet kellett bent lennem,te jobban járnál.

2009. szept. 24. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Jobbulást kívánok!

Nekem is császár volt, még 4 hetes vagyok, remélem nem lesz ilyenben részem...

Gyógyulj meg mielőbb!

2009. szept. 25. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia,én is jobbulást kívánok,de igazából nem értem miért felszívódó varratot kaptál.Nekem császár után 3nappal kivették a sima varratot és semmi bajom nem lett.
2009. szept. 25. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a biztatást és a hozzászólásokat. A varratomat azt nekem is kiszedték 2 nap után tehát a 6. napon, de ez belső varrat Ennek kellett volna normálisan felszívódnia. Hát igen sajnos nagyon úgy fest, hogy begyulladt a belső varrat és nem tud felszívódni. Ma valami tisztító lötyit fecskendeztek bele, de nem jött ki semmi. Holnap is megyek, de már nagyon várom a végét. Lányok jó babázást kívánok! Az elsőnek pedig remélem nem ugyanaz a baja, mint volt.
2009. szept. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!