Az gáz, ha én azt nem tudtam, hogy sétáláskor a járdán a gyerek mindig belül menjen és kívül a felnőtt?
Altalaban belul megy a jardan az en gyerekem. (Nyaron lesz 3) De nem azert setaltatom a belso oldalon, mert ha jon az auto, a jardara johet az auto, es elutheti a gyerek. Ha ez tortenne es nem tudnam idoben eszrevenni, akkor tok mindegy, hogy kivul, vagy belul ment a gyerek. Szinte szaz, hogy mindketten ott maradunk. Ilyen esetben tok mindegy, hogy kivul, vagy belul megy a gyerek, ha idoben eszreveszem, felkapom es arrebb rohanok. Mindegy, hogy jobb, vagy balkez felol veszem fel. Nem, a gyereket nem ezert kell belul setaltatni, hanem azert, mert onnan tobb idobe telik neki kiszaladni az utra. Ha kiszakitja a kezet a kezembol, onnan egyenes ut vezethet az uthoz, viszont ha belul megy, akkor el tudom esetleg allni az utjat.
Angliaban elek, itt mas az utcak felepitese. Sorhazak vannak, nincsenek altalaban keritesek, hanem egy hosszu tomb van, a hazak egybe vannak, az udvarok hatul vannak. Persze mas fele utcak is vannak, de elulso udvaron 99%, hogy nem tartanak kutyat, ha van elulso udvar. Azert, mert az elulso udvar, ha van, akkor nagyon nagyon picike, a kerites pedig max derekig er, maguk se szeretnek, ha valaki kilopna a kutyat, vagy elszokne a kutya. Igy en biztonsagban tudom belul setaltatni a gyereket. Altalaban egyebkent lakason belul tartjak a kutyakat, akarmennyi van, akarmekkora a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!