Szerinted hány éves kortól korig számít valaki fiatal gyermekvállalónak, normál időben gyermekvállalónak, késői gyermek vállalónak és idős gyermekvállalónak?
Kérlek, külön bontsd le nőkre és férfiakra!
Első gyermek vállalására gondolok.
Én 22 vagyok, és 3 hónapos a babám :). Engem is a fiatal kategóriába soroltak általában, de én ebben nem éreztem semmi sértőt, mindigis fiatal anyuka szerettem volna lenni :), szerintem a "fiatal" kifejezés itt most nem a "felelőtlenül korán gyereket vállaló"-val egyenértékű, legalábbis én nem véltem felfedezni efféle szándékot, de javítsatok ki ha nem így van.
Egyébként szerintem első gyerek esetén:
Nők
20-24 fiatal
25-28 normál
29-35 késői
35+ idős
Férfiak
23-26 fiatal
27-35 normál
36-40 késői
40+ idős
De persze ez csak a kor... Ismerek olyat aki 19 évesen felelősségteljes, godoskodó anya, és ismerek olyat is aki 32 éves, 2 gyereke van, egy 4 és egy 2 éves. Ő "normál" korban szült, de bárcsak ne tette volna :(... szegény kis gyerekek... :(.
Korai 20 alatt
ideális(első gyerek) 20-28 között
késő 30 felett
idős 35 felett
18-23 fiatal
23-30 normál
30-35 késői
35 felett idős
nagyon fiatal: 18 alatt
fiatal: 18 - 23
normál: 23 - 32
késői: 32 - 36
idős: 36 felett
Én ezt férfiak és nők esetében is így gondolom, bár talán a férfiaknál az időst kitolnám 40-re. Viszont úgy vagyok vele, hogy a fiataltól kezdve a későiig bezárólag mindegyik "normális", nem csak a normál kategória. De a két szélső kategóriára sem mondom azt, hogy az meg abnormális, csak még/már nem ideális kor.
Korai: 26-ig
Normál: 27-33
Késő: 34-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!