Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb. egy hete fáj a térdem,...

Kb. egy hete fáj a térdem, amikor pedig kiegyenesítem roppan. Barátaim szerint az izületeimmel van baj. Fiatal vagyok, normál súlyú. Forduljak vele orvoshoz, vagy recept nélkül kapható készítményekkel magam is tudok segíteni a dolgon?

Figyelt kérdés
Akkor a legfájdalmasabb, ha kiegyenesítem vagy terhelem. A csontjaim több helyen is ropognak, de ennek nem tulajdonítottam jelentőséget eddig.
2009. jún. 1. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem amig még fiatal vagy addig menj el dokihoz vele, mert most könnyebb gyógyítani mint 50 évesen.
2009. jún. 1. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a problémám, viszont nekem volt olyan is, hogy annyira fájt hogy nem bírtam leguggolni, ha pedig sikerült, akkor iszonyat nagyot roppant, és mégjobban fájt. Menet közben pedig majdnem minden erősebb előrelendítésnél roppant a térdem. Azt mondta a tesitanárom (gyógytesi szakos), hogy valószínüleg le van válva egy porc vagy egy ízület kis mértékben. Orvoshoz kell fordulni vele.

17/F

2009. jún. 1. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Eleinte úgy voltam vele, hogy majd elmúlk. De azt hiszem nem fog. Megfogadom a tanácsokat, orvoshoz fordulok.
2009. jún. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!