Le lehet mondani a védőnői szolgálatot következmények nélkül?
Lehetséges, hogy le mondjam?Kifejezetten irritál és idegesít a védőnönk, gyereke nincs, hasznosat még nem mondott, ha kérdezek elvicceli a válaszával, mert fingja sincs a dolgokról, de a nyakamra jár folyamatosan.
Ha lemondom (le lehet?), akkor az jár valamilyen következménnyel?
Hát, kedves utolsó válaszoló, szerintem Téged átvert a védőnő. Tutira nem jöttek volna a gyámügyesek nemhogy rendszeresen, de egyszer sem. Nálunk sem tették.
Szerintem ezt gőgből mondta, hogy végül Te magad válaszd őt. Hú, de elküldeném a valahová az ilyet...!
Én is lemondtam egy általam írt nyilatkozattal.A gyermekjólétitől tényleg volt kint egy nő,kétszer is.Persze váratlanul jött.Először kitöltött mindenféle papírokat,hogy milyen körülmények között élünk(nem lehet semmibe bele kötni,bele írta még a mosogatógépet is) és ennyi nagyjából.
Azaz ragaszkodott volna hozzá,hogy vele tartsam a kapcsolatot.Eleinte elfogadtam a dolgot,voltam nála,de semmi értelme,így nem kerestem.Mivel nem is kötelező a kapcsolattartás,így tájára sem megyek.
Felénk nem volt ilyenre példa vagy 30 éve,hogy valaki lemondja a védőnőt,ezért senki sem tudja,hogy mit is kell ilyenkor csinálni.Mindig ellentétes vagy nem pontos infókat kaptam(pl kórházból,ha jönnénk haza,kell-e valami papír,hogy minden rendben-ezt se tudta,nem is adott inkább semmit,azt mondta teljesen új környezettanulmány kell..)
Besokalltam és megkerestem a vezető védőnőt.Ő mindenről tájékoztatott és még készségesen adott egy telefonszámot is,hogyha valami nem tiszta nekik és továbbra is "zaklatnak" minket annak ellenére,hogy minden a legnagyobb rendben,akkor hívjam fel.Ez nyugtatott meg leginkább.
A védőnőnek egy dolga van: beadatni a "kötelző" mérgező oltásokat amivel a népességet szabályozzák világszerte...
Bővebb infó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!