Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hőmérőzés! Meg tudná mondani...

Hőmérőzés! Meg tudná mondani nekem valaki?

Figyelt kérdés
Minden reggel mérem a hőmet,de most reggel nem volt nálam a hőmérőm,ezért délelőtt mértem,amikor ugyanis előtte már aktív voltam.Így hát 37,9 volt ami magas.Az volna a kérdésem,kb. mennyit számoljak le belőle,hogy nagyjából tudjam.Előtte való nap 37,3 volt.Hüvelyben mérem,azért magasabb.Fontos lenne megsaccolnom,mert menses előtti napon vagyok,és tudni szeretném,leesett-e.Kérem aki tud,az adjon tanácsot!Köszi..

2013. márc. 23. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát akkor már napokon belül úgyis megtudod van-e baba vagy nincs..
2013. márc. 23. 15:33
 2/13 A kérdező kommentje:
igen,persze,csak kíváncsi vagyok,hogy le-e lehet számolni a délelőttiből s ha igen ,mennyit..
2013. márc. 23. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Az ilyenekre azt mondjak hogy inkabb azt a napot hagyd ki,az nem ertekelheto!Vagy ird fel de ird melle hogy mikor merted.Ha ma nem esik le akkor lehet hogy nem fog megjonni!:) Nekem mindig mensi elotti 1-2 napon mar leesett a hom.Mikor terhes lettem akkor a 13.dpon felment a hom ahelyett hogy leesett volna,innen tudtam hogy vegre osszejott:)

Mindig ilyen magas az alaphod?

2013. márc. 24. 01:58
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget:)az alaphőm a follikuláris szakaszban 36,6,aztán ovukor felmegy 37 fölé.Most szépen fenn is maradt,aztán eldől mi lesz,egy nappal elnéztem a menses napját,holnapra azaz hétfőre nem várom,de most egy nappal előtte még mindig 37,2.Már ilyenkor kicsit izgatott vagyok,hogy mi lesz,ugyanakkor félek is az újabb csalódástól.Eddig minden hónapban teszteltem menses előtt,mert nem birtam ki,de most meg akartam magam menteni egy újabb negatív teszttől,így nem teszteltem még.Ez a 3.ciklus,amit vezetek a ciklus.hu-n.Az előző hónapokban cikk-cakkos volt a görbém,most egyenletes,amilyennek lennie kell.Hát remélem már végre sikerül,nagyon szeretném!
2013. márc. 24. 13:03
 5/13 A kérdező kommentje:
neked gratulálok,hogy összejött!:)
2013. márc. 24. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Koszonom!:) 4 eves probalkozas es ket veteles utan jott ossze,mondhatni spontan..Megallapitottak a PCOS-t is..Pont a gyogyszeres kezeles elott alltam,es akkor vartuk hogy megjojjon vegre hogy elkezdjuk rendbe tenni a ciklusomat..Es abban a honapban nem neztuk hogy mikor legyunk egyutt.Meg nem csinaltam elotte 600 tesztet..:D Es igy sikerult..Ne gorcsolj ra..Probald meg,hidd el mikor nem szamitassz ra akkor fog osszejonni:D Drukkolok!:)
2013. márc. 24. 18:17
 7/13 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy én mindig gondolok rá :D pedig megfogadtam,hogy nem fogok,de hát ezt betartani..képtelenség!Köszi hogy drukkolsz nekem!

Akkor te is megharcoltad a harcot:)

2013. márc. 24. 18:24
 8/13 A kérdező kommentje:
ez a hónap sem sikerült:( úgylátszik nekem nem fog összejönni,jelenleg ezt gondolom még:(
2013. márc. 25. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Hagy támogassalak egy kicsit! Mi harmadik hónapja próbálkozunk. Két hónapja vezetem a hőmet a ciklus.hu-n, ami elég gázos! A foggátló tönkre tette a ciklusomat. Fél éve nem szedem.

Én is úgy gondolom sokszor, hogy milyen szerencsétlen vagyok, de ilyenkor eszembe jutnak azok a nők, akik sokkal-sokkal régebb óta várnak a csodára...

Nem szabad ilyen korán feladni! :-)

Niki

2013. márc. 25. 19:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Tényleg nem volna szabad ilyen hamar feladnom.Ebben a hónapban nem is görcsöltem rá,mint eddig,csak a nemvárt menses elreménytelenít.Ha elmúlik,újra reménykedem.Így megy ciklusról ciklusra.Az elején azt hittem,könnyebb lesz:)szerintem mindenki így indul neki,s amikor kiderül,mennyire nem egyszerű dolog,a bizonytalanság elkedvetlenít.

Köszönöm a biztatásod Niki,és kívánom,hogy a negyedik hónapban már sikerüljön:)

2013. márc. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!