Hőmérőzés! Meg tudná mondani nekem valaki?
Fel a fejjel! Nekem még tart a harmadik hónap, de fogalmam sincs meddig... Ez a 24.cn, és még nem volt ovum...Vagy a franc tudja, mert nagyon cikkcakkos... Na mindegy, már annyira nem foglalkozok vele! ;-)
Sok sikert! :-)
Tényleg nagyon köszönöm,hogy biztattok!Már én is gondoltam arra,hogy megpróbálok nem gondolni rá,de ha egyszer olyan jó érzés,ha gondolatban boldog vagyok,hogy rá gondolok.Amikor lazábbra fognám,akkor pedig éjjel álmodok róla(s olyan valósághűen tartom a karomban,hogy képtelenség éberen nem vágyakozni utána).Ugyanakkor hiszek benne,hogy a megfelelő időben fog jönni,nem mondok le róla.
A hitem megvan benne,és csakis ez ami hajt előre:))de ha belegondolok,az sem épp rossz megoldás a lelki béke végett,és a siker végett,hogy egy kicsit lemondani róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!