Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hőmérőzés! Meg tudná mondani...

Hőmérőzés! Meg tudná mondani nekem valaki?

Figyelt kérdés
Minden reggel mérem a hőmet,de most reggel nem volt nálam a hőmérőm,ezért délelőtt mértem,amikor ugyanis előtte már aktív voltam.Így hát 37,9 volt ami magas.Az volna a kérdésem,kb. mennyit számoljak le belőle,hogy nagyjából tudjam.Előtte való nap 37,3 volt.Hüvelyben mérem,azért magasabb.Fontos lenne megsaccolnom,mert menses előtti napon vagyok,és tudni szeretném,leesett-e.Kérem aki tud,az adjon tanácsot!Köszi..

2013. márc. 23. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel! Nekem még tart a harmadik hónap, de fogalmam sincs meddig... Ez a 24.cn, és még nem volt ovum...Vagy a franc tudja, mert nagyon cikkcakkos... Na mindegy, már annyira nem foglalkozok vele! ;-)

Sok sikert! :-)

2013. márc. 25. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
3.es 6.vagyok. tenyleg ne add fel ilyen koran (vagy lehet hogy azt kene,mert akkor kicsit leallnal rola hogy oda figyelj..:D ) Igen..Sajnos ez nem egyszeru..Irigyeltem en is mindig az olyan noket akiknek minden nehezseg nelkul sikerult..Es ok nem is tudjak hogy milyen csoda egyesek szamara teherbe esni..:) Ne szomorkodj!Sikerulni fog! ;) Ha kicsit tobbet is varsz ra annal jobban fogod ertekelni(meg aggodni..:D )
2013. márc. 25. 22:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon köszönöm,hogy biztattok!Már én is gondoltam arra,hogy megpróbálok nem gondolni rá,de ha egyszer olyan jó érzés,ha gondolatban boldog vagyok,hogy rá gondolok.Amikor lazábbra fognám,akkor pedig éjjel álmodok róla(s olyan valósághűen tartom a karomban,hogy képtelenség éberen nem vágyakozni utána).Ugyanakkor hiszek benne,hogy a megfelelő időben fog jönni,nem mondok le róla.

A hitem megvan benne,és csakis ez ami hajt előre:))de ha belegondolok,az sem épp rossz megoldás a lelki béke végett,és a siker végett,hogy egy kicsit lemondani róla:)

2013. márc. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!