Ennyiből ki lehet jönni?
Háááát... nagyon határeset... ha nincsenek nagy igényeitek, meg extra (pl. egészségügyi) kiadásaitok.
Persze nem mindegy, meddig fizetitek még a 70 ezres hitelt.
Szerintem nem nagy lábon élve ki lehet jönni. Ha nincs más hitel, csak a lakás.
Na, meg persze attól függ, hogy ez kettőtök keresete, illetve csak a párodé-e. Ha van 3 év alatti gyerek, utána még jár gyes, illetve a családi 3 gyerekre 48 ezer.
Illetve van családi adókedvezmény is.
Ketteske szerintem kicsit nagylábon él.
Ki lehet jönni belőle, és/de szerintem nem a nagycsaládosoknak járó kedvezmények miatt, mert hiába a kedvezmény, akkor is három pár cipőt kell venni és három garnitúra ruhát minimum.
Jár a nagycsaládosoknak többféle kedvezmény, de erről majd ír neked olyan, aki kompetensebb a témában nálam, mert mi nem nagycsalád vagyunk, tehát én csak a hivatalos oldaláról tudom, hogy utazási- és étkezési kedvezmény is megillet benneteket az óvodában és iskolában.
Azért, hogy legyen viszonyítási alapod, ma Magyarországon egy 5 tagú család átlagosan ennél kevesebből él.
Köszi a válaszokat! A férjem nettó keresete 220.000 ft + 48.000 családi pótlék és a gyes ami ha jól tudom most otthon 25.600 ft. Így jönne ki az összeg. Van egy 7 éves, egy 16 hónapos kislányunk és augusztusban jön a 3.
Kb olyan körül tervezzük a hazaköltözést is! A férjem keresetében már benne van az adókedvezmény mert a terhesség 91. napjától lehet igényelni már tehát ezzel már számoltunk.
Milyen hiteletek van? Várható, hogy még emelkedni fog, és hány évetek van hátra a visszafizetésből?
3 gyerekeseknek jár
-gázár támogatás
-ingyen könyv a suliban
-magasabb adókedvezmény
-3. családi
-illetve a gyet ha otthon marad anyuka vagy apuka a gyerekkel.
- lakáshitelbe esetleg a szocpolba be lehet számoltatni a 3. gyereket is és akkor kevesebb lenne a hitel.
Ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!