Mivel bélelitek ki a fajárókát?
1hó és megérkezik a kis családtag :)
Emelhető lapos járókánk lesz,a nappaliba tenném,h rálássak a konyhából a babyre!
Mit kell a baba alá tennem?Plédet,szivacsot,lepedőt?
A rácsokhoz kell rácsvédő is?
Várom válaszaitok-köszönöm!
Hát biztos adtak a járókához matracot, ha nem, akkor sürgősen vegyél. Arra pedig lepedőt tegyél, én mondjuk a kiságyba is tettem egy babaplédet a baba alá. Nyugodtan tehetsz.
Először úgyis alszik szinte egész nap, a járóka onnantól fontos, h fordul, kúszik, mászik. Addig nem is igen látod hasznát. Sztem addig altasd a kiságyában. Ez csak egy tanács, én így csináltam, sőt utána sem használtam járókát, hanem a szoba sarkában csináltam neki játszósarkot, játszószőnyeggel, játékokkal. Mivel ott semmi baj nem érhette, nyitott ajtó mellett természetesen kiszaladtam wc-re, felraktam a levest, úgyis hallottam, ha valamiért felsírt.
Ágyrácsvédőt tehetsz bele, nekünk bejött a dolog a kiságyban, mivel még tudatosan nem fordult, de álmában igen, és állandóan beszorult, így jó volt, h nem az ágy rácsa nyomta a fejét.
Szia!
Természetesen tegyél bele szivacsot ,rá lepedőt hogy a kis tejecske ami kifolyik a szájából ne a szivacsra történjen!
Rácsvédőt is kell bele rakni de körbe minden részére!
Nekem 13 hós a kisfiam de egyik oldalára mig mindig rakok rácsvédőt fejvédőt!!
üdv Nikol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!