Ha munkahelyet váltok, akkor onnantól számítják újra a biztosított napjaimat?
Figyelt kérdés
Két éve dolgozom ugyanazon a helyen,de szeretnék váltani. Viszont babát is szeretnénk és nem tudom ,hogy mit csináljak? Ha új helyre megyek akkor ott kellene maradnom min. 1 évet baba előtt? ( nem tudom pontosan mennyi biztosított napnak kell meglennie ) Még tájékozatlan vagyok ebben a témában..lehet a kategóriát is eltévesztettem. Nézzétek el nekem :) Előre is köszönöm a válaszokat!2013. ápr. 16. 17:28
1/1 anonim válasza:
Szia! Ha 30napján nincs nagyobb szünet a két munkaviszony között, akkor nem számít megszakításnak. Tehát mindenképpen úgy érdemes munkahelyet váltani,hogy miután megvannak a kilépő papírjaid,az azon szereplő dátum és az új helyen való bejelentésed ideje között, ne legyen több,mint 30 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!