Szerintetek vissza fogják állítani a 3 év gyest?
Ha csak decemberbe tölti be, ráérsz akkor beadni, senki se kötelez rá, hogy előbb beadjad.
Másrészt a felgyülemlett szabadságaid miatt még utána 2-3 hónapig otthon lehetsz vele, ezalatt szépen be is tud szokni fokozatosan.
Én nem gondolom, hogy visszaállítják, de kíváncsi leszek...
Nálunk oviba se így vesznek fel. Decemberben kezdtük az ovit (amikor 3 éves lett) és pár hónappal előtte, augusztusban a bölcsit (nem kellett szeptemberig várni, miattam akkor kellett kezdeni, hát akkor kezdtük).
Ez a szeptemberben kezdés ez az ovik és bölcsik önkényes dumája, ha hagyod magad...
Nálam is bepróbálkoztak a bölcsiben, hogy szeptember... Mondtam, hogy nem.
Oviban nem próbálkoztak be, felvették év elején, azzal, hogy 3 évesen, azaz decemberben mehet.
Én 2 évig maradok csak ottho, aki a gyesből meg tud élni az életművész.
Mellesleg a 2 év is sok, ahhoz képes, ami más országokban van.
Ígéretnek jól hangzan választás előtt, de minden maradni fog, ahoyg van, máskülönben a következők miből szednék meg magukat.
A kolléganőm lány januárban tölötte a kettő, akkor jött vissza dolgozni és ment a lánya bölcsibe.
A fiam meg januárban ment át bölcsiből oviba.
Én csak annyit mondok, hogy először rávágták, hogy: Igen azonnal visszaállítjuk, ha mi kerülünk kormányra. Pár hónap múlva: Ha a gazdaság javul visszaállítjuk. Mindkét kijelentés már a válság ideje alatt történt.
Kérdem én, mikor volt utoljára Magyarországon javuló gazdaság?
Kamu!!! Mindenki a saját zsebét tömi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!