Vissza lehet még állítani a tejtermelődést? Bővebben lent!
szia,
nekem sikerült a tejtermelést fokozni,
kb. öt hónapos volt a babóm, amikor elegem lett az örökös szoptatásból, és fogyózni is elkezdtem, szinte egyik napról a másikra elkezdett apadni a tejem
a babóm, meg egy éjjel 3-4 szer felébredt, mert szegénykém éhes maradt (6 hetes korától végigaludta az éjszakát)
de az éjszakázást nem igazán viseltem jól, ki kellett valamit találni
a párom nagyon megértő volt, mondogatta hogy neki én vagyok a legjobb nő(a plusz 10 kilóval együtt), és nekünk van a világ legcsodásabb babája akinek leginkább rám van szüksége - ezzel a mélyről elindított felfele
ezt én is megbeszéltem magammal, tudtam h igaza van, elkezdtem újra Laktoherbet inni, napi 2litert, 10 filterből, kicsit többet enni, többször szoptatni és végül a második hét végére helyre állt a tejtermelés, sőt sok is volt
17,5 hónapig szopizott a babóm
Szia!Elméletileg vissza tudod fordítani,kívánom,hogy sikerüljön!
A tapasztalatokról is kérdeztél,ezért írom le,hogy nálam sajnos nem sikerült :( felszaporítani.Miután hazajöttünk a kórházból,egy-két nap elteltéve hasmenésem lett,azt gondoltuk,hogy a stressz okozta.Aztán 1 hét múlva a háziorvosom mondta,hogy bizony járvány van,vigyázzak,mert az újszülöttek különösen érzékenyek a fertőzésekre.Még jobban magamba zuhantam,aztán a gyermekorvos tanácsolta,hogy függesszem fel a szoptatást.Hiába fejtem,stimuláltam,a tej egyre csökkent,kisfiam tápszert kapott és eltelt 3 hét,mire meggyógyultam.Mikor ismét cicire tettem a babát,elutasította és az a pár csepp is nagy ordítás árán került a pocijába.Ennek ellenére 4 hónapig szoptattam,igaz 10-20 milliket.Szerettem volna,ha nem így alakul....már mindegy.Bocsi,hogy ennyire részleteztem,nem akartalak untatni :)
A lényeg,hogy próbálj meg minden praktikát s remélhetőleg a kicsid is ismét tud majd cicizni.Sok szerencsét!
szia, első vagyok
csak most olvastam vissza a kérdést
van egy 1 literes láboskám, abban főztem reggel egy adag teát 5 filterrel, azt délig megittam, aztán ebéd után főztem még egy adagot
a leírás szerint 1 filter- 1 bögre teához, nekem meg 5 filter ment 4 bögréhez. Igy nem volt erős a tea, és friss is volt.
Neked sikerült valamit tenni az ügy érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!