Anyukám a kifejezett kérésünk ellenére megkereszteltette a gyerekünket! Mit tegyek?
Én is nagyon pipa vagyok, de a párom kijelentette hogy nála többet felügyelet nélkül nem marad a gyerek és ő sem jön. Én mehetek a gyerekkel, de egy percre nem hagyhatom ott.
Mit gondoltok?
Ugyan már nem kell ezt ilyen komolyan venni, ahogy előttem írták, semmi baja nincs, hogy leöntötték egy kis vízzel...a hit úgyis nagyobb korában alakul ki, úgyis ő dönti el hívő akar-e lenni, és úgyis az a lelki béke védi majd meg,amit ő magának "csinál", mert eljár templomba, vagy imádkozik otthon. Addig meg oké, hogy valaki fentről irányít, de alapvetően a genetika, a tőletek örökölt egészséges gének, az élettani és biokémiai folyamatok tartanak életben egy gyereket, meg a szeretet,amit adtok neki.
Oké tudom lehet itt hinni, meg nem hinni, meg mérgelődni, de nagyjából tök mindegy. Örülj, hogy szép egészséges gyereked van,nem béna, nem süket, vagy nincs kórházban és jó családba született.
Ami nálam aggodalomra ad okot, inkább te és az édesanyád közti kommunikáció hiánya, mert ez viszont nagy baj.
Ja és magatoknak csinálhattok még egy szertartást... más is 5, 10 évente megújítja a házasságot. Ezek csak külsőségek, a lényeg az, ahogy nevelitek majd a gyereket...nem , hogy most milyen csodás erők meg energiák védelmezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!