Egészséges rendelésre betegen?
Napok óta lázas vagyok, a hétvégén sem sikerült kikúrálnom magam pedig szinte csak feküdtem.
Holnap kéne vinnem a lányom a 1,5 éves oltásra, de így nem tudom, mit tegyek. Nyilván nem akarok senkit megfertőzni.
Időpontot nem adnak, 9-10 között kell menni, aztán valamikor sorra kerülünk.
Elhalasszuk az oltást? Abból nem lesz gond?
Ahogy az első írja. Én se vittem a gyereket tanácsadásra, akkor se, ha én voltam beteg. Mindig arra gondoltam, hogy akár 1 hónapos csecsemő is lehet a váróban, neki még rosszabb, ha megfertőzöm. Meg szerintem csúnyán is néznének rám az anyukák, ha elmennék betegen és ott tüsszögök, köhögök.
Amúgy ha napok óta vagy lázas, akkor te menj el a saját orvosodhoz, én mindig úgy voltam vele, hogy elmegyek, mint betegen legyek a gyerekkel és még őt is megfertőzöm.
Voltam orvosnál, kaptam antibiotikumot, de még nem használ vagy nem tudom. Szerdán megyek vissza.
Azért kérdeztem, mert amikor az egyik oltást eltoltam volna 1 héttel, nagyon leb.szott a doktornő.
Hívd fel. és megmondja mit csináljatok.
Minket így egyszer legutolsónak hívott oda, és nem volt már ott egy gyerek sem, nem fertőztünk senkit.
Bár az is kérdés, hogy nem fogja-e a gyerek elkapni tőled, és ha rákapja az oltást, az nem túl jó.
Érdekes a dokid, ha lecs.eszett azért, mert 1 hetet csúsztatok az oltással.
Egy dokinak tudnia kell, hogy egy pár hetes csúszás nem a világvége! Sőt, lányom is sokat volt beteg, és olyankor direkt elhalasztják az oltást, mégsem lesz baj!
Ha nincs más, aki elvigye az oltásra, és te nagyon rosszul vagy, akkor menjetek jövőhéten.
Szerintem is fura az ilyen orvos. Azért ezeket az oltásokat nem percre pontosan kell beadni, egy héten a világon semmi nem múlik. Ha odatelefonálsz, hogy ezért meg ezért nem tudtok menni, csak egy héttel később, mit tud csinálni? Semmit, tudomásul veszi.
Mi is csúsztunk már oltással, ráadásul olyan banális okból kifolyólag, hogy elutaztunk. Szóltam előre, hogy majd akkor viszem át oltásra, ha hazajöttünk. Nem volt semmi belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!