Abortusznál lehet kérni, hogy ne altassanak csak érzéstelenítsenek?
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, senki nem láthat bele az életembe. Csak egy kérdést tettem fel,olyan dologról, amiről elméletben hallottam, hogy lehet,de közvetlenül még nem hallottam ilyen tapasztalatot senkitől.
Nagyon nem szeretnék altatást kérni, csak olvastam, hogy ilyet lehet??? (már szültem amúgy)
Megkérdezhetem hany éves vagy? Remélem jól döntesz, komolyan.. Akarhogy is, de kivanom, hogy ne cipelj semmiféle lelki súlyt magadon halalod végéig..
Telefonrol irok, bocsika :)
Hát ez az...amikor az embernek már van gyermeke, szerintem teljesen máshogy viszonyul az abortuszhoz. Most nagyon kivagyok emiatt, pontosan ezért nem tudtam még eldönteni. Az érzéseim nagyon vegyesek. Egy kis életet elvenni, hogy könnyebb legyen vagy megtartani és elébe nézni minden nehézségnek...
Tudom, hogy az abortuszt ellenzők rögtön a második lehetőséget választanák, de azért ez ennél sokkal összetettebb. Jól dönteni talán nem is lehet.
és nincs férfi aki segít, vagy bármi megoldás? hát nem tudom...én elhiszem, hogy nagyon nehéz meg minden, de őszintén nem hiszem, hogy telne el úgy nap majd a "dolog" után, hogy ne gondolj a babára és amikor csak ránézel a gyerekeidre eszedbe fog jutni, hogy lenne még egy testvérük aki valahol egy zsákban végezte...
nem akarok durva lenni, komolyan mondom, de ha ennyire vacillálsz és már most kétségeid vannak és szenvedsz, szerintem nagyon meg fogod sínyleni a dolgot és ezt a gyerekeid is érzékelni fogják.
az ismerősömnek még nincs gyereke, mikor megtudta hogy babás, rögtön döntött és egy percig sem gondolkodott mit is kellene tennie, de azóta nem önmaga és iszonyú bűntudata van, pedig tényleg nem akarta a babát...
Férjemre gondolsz? De, ő van:) Csak ha dolgozik, akkor reggel 6-kor elmegy kb. és este jön haza. Sokszor pedig hétfőn elmegy és csak pénteken jön haza, mert vidéki munkája van.
Az én életem nehezülne meg nagyon, de nagyon sajnálnám a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!