Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusznál lehet kérni, hogy...

Abortusznál lehet kérni, hogy ne altassanak csak érzéstelenítsenek?

Figyelt kérdés

Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, senki nem láthat bele az életembe. Csak egy kérdést tettem fel,olyan dologról, amiről elméletben hallottam, hogy lehet,de közvetlenül még nem hallottam ilyen tapasztalatot senkitől.

Nagyon nem szeretnék altatást kérni, csak olvastam, hogy ilyet lehet??? (már szültem amúgy)

2013. ápr. 13. 17:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De, nagyon félek tőle. Még nem is 100%, hogy ezt választom. Nem vettem szemrehányásnak, a Te válaszod is a normális kategóriába tartozik szerintem:) Csak a bunkók kíméljenek, ezt írtam.
2013. ápr. 15. 13:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én a helyedben inkább választanám az altatást.Ilyen esetben jobb nem észnél lenni...Remélem,jól átgondoltad a dolgot.Egy abortusz nagyon nehéz,pláne ha van már gyermeked...
2013. ápr. 15. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hany éves vagy? Remélem jól döntesz, komolyan.. Akarhogy is, de kivanom, hogy ne cipelj semmiféle lelki súlyt magadon halalod végéig..

Telefonrol irok, bocsika :)

2013. ápr. 15. 14:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát ez az...amikor az embernek már van gyermeke, szerintem teljesen máshogy viszonyul az abortuszhoz. Most nagyon kivagyok emiatt, pontosan ezért nem tudtam még eldönteni. Az érzéseim nagyon vegyesek. Egy kis életet elvenni, hogy könnyebb legyen vagy megtartani és elébe nézni minden nehézségnek...

Tudom, hogy az abortuszt ellenzők rögtön a második lehetőséget választanák, de azért ez ennél sokkal összetettebb. Jól dönteni talán nem is lehet.

2013. ápr. 15. 14:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja, 31 vagyok, ez lemaradt. 2 gyermekem van.
2013. ápr. 15. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:

és nincs férfi aki segít, vagy bármi megoldás? hát nem tudom...én elhiszem, hogy nagyon nehéz meg minden, de őszintén nem hiszem, hogy telne el úgy nap majd a "dolog" után, hogy ne gondolj a babára és amikor csak ránézel a gyerekeidre eszedbe fog jutni, hogy lenne még egy testvérük aki valahol egy zsákban végezte...

nem akarok durva lenni, komolyan mondom, de ha ennyire vacillálsz és már most kétségeid vannak és szenvedsz, szerintem nagyon meg fogod sínyleni a dolgot és ezt a gyerekeid is érzékelni fogják.

az ismerősömnek még nincs gyereke, mikor megtudta hogy babás, rögtön döntött és egy percig sem gondolkodott mit is kellene tennie, de azóta nem önmaga és iszonyú bűntudata van, pedig tényleg nem akarta a babát...

2013. ápr. 15. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok.Én is a harmadik babámmal voltam így.Ha gondolod,írj privit,nagyon szívesen meghallgatlak,ha tudok segítek.Tudom,min mész át...:((
2013. ápr. 15. 16:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Férjemre gondolsz? De, ő van:) Csak ha dolgozik, akkor reggel 6-kor elmegy kb. és este jön haza. Sokszor pedig hétfőn elmegy és csak pénteken jön haza, mert vidéki munkája van.

Az én életem nehezülne meg nagyon, de nagyon sajnálnám a babát.

2013. ápr. 15. 17:02
 19/19 anonim válasza:
Szia. Igen altatnak. Hidd el nekem jobb is ha elaltatnak mivel ebredes utan olyan fajdalmad van hogy csuda, es gondolj bele ha nem altatnanak milyen fajdalmad lenne akkor kozben. Atelt tapasztalat sajnos nekem elment az elso baba es most a masodik is szoval nekem megegyszer atkel elnem azt a szivszorito fajdalmat hogy megin a babam elment. :(
2019. máj. 24. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!