Abortusznál lehet kérni, hogy ne altassanak csak érzéstelenítsenek?
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, senki nem láthat bele az életembe. Csak egy kérdést tettem fel,olyan dologról, amiről elméletben hallottam, hogy lehet,de közvetlenül még nem hallottam ilyen tapasztalatot senkitől.
Nagyon nem szeretnék altatást kérni, csak olvastam, hogy ilyet lehet??? (már szültem amúgy)
Köszönöm a normális válaszokat!
Én úgy olvastam, hogy nemlebénítanak, hanem helyileg érzéstelenítenek valahogy. Pont azért, hogy az altatás, ami igen megterhelő a szervezetnek, kikeülhető legyen. Csak nem tudom, hogy ezt lehet-e kérni vagy orvosfüggő a dolog.
Kérdező, szemben a fent leírt tévhitekkel a paciens dönthet, és igen, meg lehet csinálni helyi érzéstelenítésben is, Romániában pl. az az általános gyakorlat.
Az persze egy másik dolog, hogy az orvos is szabadon dönthet, hogy így elvállalja-e, lehet, hogy egy másik orvost kell akkor megkérni, aki vállalja.
Viszont én beszéltem már nővel, akinek helyi érzéstelenítésben csinálták, hát nem mondott pozitív dolgokat...
De nem félsz, hogy utána majd nagyon megbánod és összetörsz lelkileg?
Ezt minden szemrehányás nélkül kérdezem...
Egyik ismerősömnek abortusza volt mert ugye 23 évesen, egyetemistaként nagy 'szégyen' teherbe esni, na elmondom neked, hogy azóta maga alatt van és teljesen depis, hónapokkal ezelőtt történt a dolog, de ha csak szóba kerül már sír.
Azt olvastam valahol, hogy az abortusszal nem állítod vissza a terhesség előtti állapotot, ha kell, csak rontasz a mostani helyzeteden és nem kicsit és az azt követő életed teljesen meg fog változni, még ha nem is veszed észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!