Mennyi időt kell várni abortusznál időpontra?
Mindig reméltem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe de sajnos az elővigyázatosságom ellenére is megesett amitől tartottam...Védekezés mellett teherbe estem és most vagyok 7 hetes terhes.Párommal eddig stabil volt a kapcsolatunk, külön élünk még egymástól és hallani sem akar a babáról.Azzal indokolja a hozzáállását h nincs meg a megfelelő anyagi háttér.A segítsége nélkül viszont egyedül tényleg nem tudom vállalni a babát.
Az lenne a kérdésem h onnantól kezdve h elindítom az abortusz intézését mennyi időm van addig ameddig ténylegesen el is végzik azt.
Úgy gondoltam elkezdem intézni h ne csússzak ki a határidőből ha úgy alakul, de közben megpróbálok a párom lelkére hatni, hátha...
Előre is köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0
Na ezt mutasd meg a párodnak! Semmi reklám csak egy abortusz videója!
22:15 vagyok!
Ezt az sikolában nekünk levetítették és még a legbunkóbb FIÚ osztályátrsaim is azt mondták, hogy inkább vigyáznak csak ne keljen megölni egy ilyen kis életet!
Ha a párod szeret LEGALÁBB VÉGIGNÉZI! Ezt mindenkinek ajánlom.
Nekem egyszer egy 3 gyerekes anyuka mondta, és szerintem igaza volt: Ha arra vársz, hogy meglegyen mindened, sosem lesz gyereked. A mai világban nincs olyan, hogy megfelelő anyagi háttér. Ha arra vársz, hogy pénzed legyen (elég), mikor fogsz szülni? Persze látatlanban könnyen beszélek, gondolhatnád. Két abortuszom volt, de nem én akartam, hanem az élet hozta így. Olyanokkal raktak egy szobába, akik direkt akarták elvetetni a babájukat. SZÖRNYŰ volt...
Ha a párod igazán szeret, nem kérheti ezt Tőled.
Remélem sikerül meggyőznöd Őt!
(Azóta már van két Manóm.)
Nekem egyik barátnőm járt hasonlóan. Utolsó pillanatban sikerült elintéznie mindent, de igy is egy hét mire el volt intézve minden, pár nap és el sem lehetett volna vetetni a babáját. de neki is a volt párja nem akarta, ez két évvel ezelőtt volt, és persze mai napig bánja a srác, hogy igy alakult. Késő bánat, de jobb igy mindkettőjüknek.
Neki azért kellett egy hét mert csúsztak az orvosok, mert valami gép akkor el romlott. de pár nap alatt meg lehet csinálni, a vér vételt, papirokat stb. remélem neked nem kell ilyen helyzetben kerülni, mert ettől borzasztóbb nincs....
de ha egy pici segitséged is van, és nem vagy túl fiatal, akkor ne tedd meg. bár ez a te döntésed, és te tudod a legjobban hogy mi felelne meg a babának most és mi nem. kivánom hogy jól dönts.
Köszönöm a válaszokat!A videót megnéztük,borzasztó...
Úgy döntöttem h bevállalom a babát, nem tudnék neki ártani.Páromnak mondtam h barátkozzon meg a gondolattal h a baba marad.Ha úgy gondolja h akar minket akkor együtt csináljuk végig, ha nem akar részt venni ebben a dologban akkor pedig nem fogok ráerőltetni semmit sem.majd lesz valahogy...
3. vagyok
Örülök, hogy így döntöttél! Sok boldogságot a leendő ANYUKÁNAK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!