Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi időt kell várni abortus...

Mennyi időt kell várni abortusznál időpontra?

Figyelt kérdés

Mindig reméltem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe de sajnos az elővigyázatosságom ellenére is megesett amitől tartottam...Védekezés mellett teherbe estem és most vagyok 7 hetes terhes.Párommal eddig stabil volt a kapcsolatunk, külön élünk még egymástól és hallani sem akar a babáról.Azzal indokolja a hozzáállását h nincs meg a megfelelő anyagi háttér.A segítsége nélkül viszont egyedül tényleg nem tudom vállalni a babát.

Az lenne a kérdésem h onnantól kezdve h elindítom az abortusz intézését mennyi időm van addig ameddig ténylegesen el is végzik azt.

Úgy gondoltam elkezdem intézni h ne csússzak ki a határidőből ha úgy alakul, de közben megpróbálok a párom lelkére hatni, hátha...

Előre is köszönöm

2010. aug. 2. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13:44-es vagyok. Örülö, hogy igy dontöttél, sok erőt hozzá, és szerencsét.Hány éves?

Remélem a párodon kivül lesznek segitségeid, de remélem hogy egy kis idő után a párod is észbe kap.

2010. aug. 6. 08:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Örülök én is, hogy így döntöttél. Remélem a párod megenyhül ha meglesz a baba, látja milyen szép! Gratulálok!

Videós voltam!

2010. aug. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.