Mennyi időt kell várni abortusznál időpontra?
Mindig reméltem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe de sajnos az elővigyázatosságom ellenére is megesett amitől tartottam...Védekezés mellett teherbe estem és most vagyok 7 hetes terhes.Párommal eddig stabil volt a kapcsolatunk, külön élünk még egymástól és hallani sem akar a babáról.Azzal indokolja a hozzáállását h nincs meg a megfelelő anyagi háttér.A segítsége nélkül viszont egyedül tényleg nem tudom vállalni a babát.
Az lenne a kérdésem h onnantól kezdve h elindítom az abortusz intézését mennyi időm van addig ameddig ténylegesen el is végzik azt.
Úgy gondoltam elkezdem intézni h ne csússzak ki a határidőből ha úgy alakul, de közben megpróbálok a párom lelkére hatni, hátha...
Előre is köszönöm
13:44-es vagyok. Örülö, hogy igy dontöttél, sok erőt hozzá, és szerencsét.Hány éves?
Remélem a párodon kivül lesznek segitségeid, de remélem hogy egy kis idő után a párod is észbe kap.
Örülök én is, hogy így döntöttél. Remélem a párod megenyhül ha meglesz a baba, látja milyen szép! Gratulálok!
Videós voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!