Mennyi jog van a fiamhoz? Ha majd elakarja vinni, oda kell adnom? Mennyi beleszólása van a dolgokba?
Figyelt kérdés
Fiam egy éves kora után került az apja nevére. A bíróságon ugye nálam helyezték el a gyermeket. A láthatásról nincs semmi féle megállapodásunk, csak a gyerektartásról van papir. Eddig nem is igazán vot gond. Nem jött a gyerekhez, néha napján hozott valamennyi pénzt. Ezt meguntam, és feljelentettem gyerektartás elmaradása miatt. Akkor felhivott leordította a fejem. Most viszont attol tartok, hogy bosszúból elakarja vinni a fiam hétvégente.2013. ápr. 12. 21:57
11/13 anonim válasza:
8as vagyok.Ezt az apró dolgot,hogy a gyerek fél tőle,és részeg,ezt elfelejtetted közölni velünk.Hogy vársz tőlünk tanácsot,ha ahogy te mondod,nem ismerjük a hátteret?Alapesetben a véleményem ugyanaz,mint amit leírtam,hogy a gyereknek nem csak a pénzre,hanem szülőkre is szüksége van,de ez az eset más...
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen mindegy a háttér. Gondolhattad volna, hogy nem jó kedvembe nem akarom elengedni vele....
2013. ápr. 13. 09:20
13/13 anonim válasza:
Ha ezt így gondolod,akkor nem itt,hanem a családsegítőnél kell feltenni ezeket a kérdéseket.Ha meg tőlünk vársz tanácsot,akkor csak úgy tudunk tanácsot adni,ha ismerjük a körülményeket.Tudod te,hány meg hány olyan kérdést olvastam már itt,aminek az volt a lényege,hogy ha megcsinálta a gyereket,hát fizessen?!Honnan tudjuk,így ismeretlenül,hogy te más vagy???Ha az elején leírod a körülményeket,egyértelmű,hogy a válaszom is más lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!