Ha kiderülne hogy Down-szindrómás babával vagy várandós, megtartanád vagy belemennél az abortuszba?
nem tartanám meg
annak üzenem,aki azt írta,hogy máshol a szuperanyut játszunk,de nem vagyunk hajlandók áldozatot hozni,hogy foglalkozzon saját magával,és neveljen ő beteg gyereket,akkor majd meglátja,hogy milyen
lehet,hogy önző vagyok,de ha tudnám,hogy beteg,nem tartanám meg
persze ha nem derülne ki,csak amikor megszületett,nem dobnám a kukába,akkor természetesen szeretném és nevelném,mindent megtennék,hogy fejlődjön,de ha ki lehet védeni,akkor inkább nem
nekem pont elég stressz volt,mire a sorvadtan született gyermekem behozta a lemaradását.pedig ő nem volt gyógyíthatatlan,de így is több,mint egy évbe telt
ha valamit meg lehet akadályozni akkor azt meg kell akadályozni
meg lehet akadályozni hogy a gyereket elüsse az autó, és ebből súlyos sérülései legyen, tehát az ember me is akadályozza hogy a gyerekét ne üsse el az autó (pl ráneveli a helyes közlekedésre és figyel rá)
ha meg lehet akadályozni hogy egy gyerek betegen szülessen akkor meg kell akadályozni. azzal is megakadályozod ha vitaminokat szedsz, ha nem cigizel drogozol iszol.
hallottam olyanról is hogy terhesség alatt műtétet végeztek rajta.
azok akiknek beteg gyereke születik mindent megtesznek azért hogy meggyógyítsák. őssejtkezelés, ha használ, ha szívbeteg akkor gyógyszeres kezelés, szív átültetés.
ha másképp nem lehet megakadályozni hogy a gyerekem betegen szülessen meg, és még választhatom azt hogy akkor nem szülöm meg, akkor bizony az abortuszt választom..
mert azt a sok szeretet fáradságot időt és pénzt egy másik gyerektől veszem el, aki egészségesen születhet meg és akkor is normális életet élhet ha én meghalok...
Ki pontoz le mindenkit???? Itt nem az a lényeg hogy a saját véleményem mondjam el?
Elvetetném én is,nyílván nem azért mert nem ér meg annyi áldozatot(ahogy itt írta egy kedves válaszoló)Hanem mert nem csak nekem nem lenne hozzá szívem és erőmfelnevelni, hanem mert egy ilyen beteg gyermeg konkrétan azt se tudja
mi az hogy élet! Konkrétan nem sok mindent él meg a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!