Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a lehetseges alternativak?...

Mik a lehetseges alternativak? A kisfiam jun-ban lesz 3 eves. Szeretnenk babat, eddig nem jott ossze. A munkahelyemen jeleznem kene, h vissza szeretnek menni dolgozni.

Figyelt kérdés
Jun.17-e utanra tappenzra mehetek v. kivehetem az ezevi szabijaimat (ez 15 nap csupan). Mi van, ha jun. Elott vagy utan jon ossze a baba? A munkaltatomnak anno szoltam, h egymas utan szeretnem letudni a babat, azota nem beszeltunk errol. Eleg kenyes kerdes.
2013. ápr. 11. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem tudsz csinálni, kiveszed a szabikat utána visszamész dolgozni, és reménykedsz, hogy nem rúg ki.
2013. ápr. 11. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Tanar vagyok, kollegiumban dolgoztam egy tanevet es harom honapot, utana mentem el tappenzre, mert veszelyeztetett terhes lettem. Van statuszom. EGy csoportom volt az iskolaban, sokat helyettesitettem. Szerintem visszavesz, norol van szo. A kollegiumi igazgato is no. 36 eves vagyok, hamarosan 37 leszek. Surget az ido. Ha kell, meg dolgozok fel evet. Sajna nem tudom beprogramozni a testemet. A szabik szama nem eleg, mert aug. vegen kezdodik a tanev. Mi alapjan gondolod, h. az allasomat veszelyeztetem?
2013. ápr. 12. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem attól félsz.
2013. ápr. 12. 10:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat ettol is felek kicsit. Remelem toleransak lesznek. A lenyeg, h. legyen baba es allas is.
2013. ápr. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!