Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki próbálta már ki az Álombaba...

Ki próbálta már ki az Álombaba Programot?

Figyelt kérdés

alombaba.hu

Szeretném megtudni, hogy hányan próbáltátok ezt ki, és hogy sikeres volt e ez a program, és mindenki a kívánt nemű bébit szülte e meg.

Kicsit félek ebbe belevágni az az igazság, de szeretném én is növelni a fiú baba esélyeit az 50%-nál... :) Igen, egy egészséges kisfiút szeretnék nagyon első babának, minden álmom ez már gyerekkorom óta, és remélem tényleg kisfiú van nekem megírva a csillagokban :) Első baba lesz.

#kisfiú #kislány #alombaba #álombaba program
2013. ápr. 11. 11:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem rosszakat mondtak erről az oldalról. Van, akinek 2 hónap után küldték nagy nehezen, hogy miket kell tenni. És az információk 100%-a fent volt elszórva az interneten, csupán ők összeszedték és leírták egy szövegbe. Szóval megrendelés nélkül is rengeteg praktika létezik. Nekem van egy fiam, jövő hónapban kezdjük a próbálkozást, és megpróbálok mindent megtenni, hogy második kislány legyen. Változtattam az étrendemen és az időzítés még ami nagyon fontos. Remélem, bejön a számításunk, és lesz egy kislányunk is.

Szép napot!

2014. aug. 27. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:
28%
Ez most komoly???Nem tök mindegy,hogy fiù vagy lány.Nagyon sok olyan párt ismerek akiknek egyáltalán nem lehet gyerekük,biztos vagyok benne,hogy a fél kezüket odaadnák egy egészséges babáért!Ti meg hisztek ilyen baromságokban és még pénzt is adtok érte!Szánalom!
2014. aug. 27. 13:41
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nyilván vagy nem hallottál még olyanról, hogy nemhez kötödő örökletes betegség vagy csak ész nélkül leszólsz másokat. Nem minden fekete vagy fehér... és igen, odaadnám a fél karomat egy egészséges gyermekért!

2014. szept. 1. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!