Ki próbálta már ki az Álombaba Programot?
alombaba.hu
Szeretném megtudni, hogy hányan próbáltátok ezt ki, és hogy sikeres volt e ez a program, és mindenki a kívánt nemű bébit szülte e meg.
Kicsit félek ebbe belevágni az az igazság, de szeretném én is növelni a fiú baba esélyeit az 50%-nál... :) Igen, egy egészséges kisfiút szeretnék nagyon első babának, minden álmom ez már gyerekkorom óta, és remélem tényleg kisfiú van nekem megírva a csillagokban :) Első baba lesz.
Sziasztok!
Nekem rosszakat mondtak erről az oldalról. Van, akinek 2 hónap után küldték nagy nehezen, hogy miket kell tenni. És az információk 100%-a fent volt elszórva az interneten, csupán ők összeszedték és leírták egy szövegbe. Szóval megrendelés nélkül is rengeteg praktika létezik. Nekem van egy fiam, jövő hónapban kezdjük a próbálkozást, és megpróbálok mindent megtenni, hogy második kislány legyen. Változtattam az étrendemen és az időzítés még ami nagyon fontos. Remélem, bejön a számításunk, és lesz egy kislányunk is.
Szép napot!
Kedves utolsó!
Nyilván vagy nem hallottál még olyanról, hogy nemhez kötödő örökletes betegség vagy csak ész nélkül leszólsz másokat. Nem minden fekete vagy fehér... és igen, odaadnám a fél karomat egy egészséges gyermekért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!