Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki próbálta már ki az Álombaba...

Ki próbálta már ki az Álombaba Programot?

Figyelt kérdés

alombaba.hu

Szeretném megtudni, hogy hányan próbáltátok ezt ki, és hogy sikeres volt e ez a program, és mindenki a kívánt nemű bébit szülte e meg.

Kicsit félek ebbe belevágni az az igazság, de szeretném én is növelni a fiú baba esélyeit az 50%-nál... :) Igen, egy egészséges kisfiút szeretnék nagyon első babának, minden álmom ez már gyerekkorom óta, és remélem tényleg kisfiú van nekem megírva a csillagokban :) Első baba lesz.

#kisfiú #kislány #alombaba #álombaba program
2013. ápr. 11. 11:21
1 2 3
 11/23 Árkos Viki válasza:

Sziasztok, unokatesóm is tőlük rendelte a programot, be is jött neki, mármint kislányt szeretett volna és kislány is lett. Azt persze soha nem lehet tudni, hogy a program nélkül mi lett volna, lehet, hogy ilyen értelemben fölöleges volt a kiadás. Most skype-on kérdeztem róla és ő azt mondta, hogy étrend, meg időzítés, meg ilyeneket kapott, több oldalon át, de ennek már másfél éve, nem annyira emlékszik.

Remélem segítettem,

Viki

2013. ápr. 17. 16:11
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönjük az észrevételeket Viki! Örülök, hogy bejött a nővérednek!

Arra kérek mindenkit, aki csak látja ezt a kérdést, hogy osszátok meg ti is tapasztalataitokat, és észrevételeiteket. Segítsünk egymáson, talán aki mégis annyira a kívánt nemű babát szeretné, azoknak ez nagy segítség lehet.

2013. ápr. 18. 11:38
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Hogy ez a jó üzlet miért nem nekem jutott eszembe?

X összegért megmondod, mit tegyenek a kívánt nemű gyermek születéséért, és ha nem jön be, visszaadod a pénzt. Kicsit több fiút kell jósolni mint kislányt, és az esetek kb. felében sikerülni fog a próbálkozás. Elég nagy esetszám mellett nem lehet veszteséges az ügy!

2013. ápr. 23. 21:56
 14/23 A kérdező kommentje:

Igen, megmondják mit kell tenned!

És ha jól értelmezem, akkor sajnálod, hogy lemaradtál erről a lehetőségről?

Nekem picit még messze van, de szerintem élni fogok vele ;)

Szép napot!

2013. ápr. 27. 12:03
 15/23 anonim ***** válasza:

És ha nem jön be? Ha kisfiút akartál, de kislány lesz?

Amennyiben ez tudományosan elfogadott, hatékony dologról van szó, akkor nyilván a nőgyógyászok is tudnak róla, ismerik. A nőgyógyászoddal beszéltél már erről?

2013. máj. 14. 11:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Ha nem jön be, akkor sincs senki elkeseredve, mert attól lesz egy csodálatos gyerekem, akit imádni fogok akkor is ha kislány lesz, ezzel a programmal csupán az esélyeket lehet növelni, és amennyiben nem jön be, visszautalják neked a program árát, ami amúgy sem egy nagy összeg.

Még nem kérdeztem rá a nőgyógyászomtól, de majd ráfogok. De egyszer nekem is azt mondta, hogy az aktustól függ a gyerek neme, és ha tisztában vagy vele hogyan csinálj pár dolgot, akkor lehet be is jön.

2013. máj. 15. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt esetleg tudja valamelyikőtök, hogy a tervezett fogantatás előtt kb. mennyivel kell elkezdeni ezt a "programot"?
2013. júl. 17. 14:56
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem kb. 3 hónap, de az alombaba.hu oldalon tudsz nekik írni, és megkérdezni ezt! :)
2013. aug. 1. 16:36
 19/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Jelenleg már 9990 Ft az ára..... hátha valakit még érdekel.

2013. szept. 4. 14:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már nem találom az oldalukat. Megszűnt volna??? Jajj ne, pedig szerettem volna! :((((
2014. aug. 27. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!