Mennyire kellemetlen átmenni a másik gyerekorvoshoz kontroll véleményért?
Egész éves takonykór, az olcsó gyógyszerre is már egy 10-t otthagytam a télen annyit volt beteg a gyerek. És nem javul, szinte semmit. Oké, hogy valaki így reagál az ovira, de ez már nonszensz, hogy egy hónapot járt összesen a gyerek az oviba. És csak a spiropent, azomír amit adjak, majd jobb lesz.
Állandó heves felsőlégúti nyavajára 3,5 évesnek ti mit alkalmaztok, hogy ne 3hét legyen havonta a betegség. Kezdek kicsit torkig lennnnnnnnnnni. "nemvagyokhisztis".
Vidd el fülorrgégészhez első körben.
Aztán vidd el őt valamelyik kórház ügyeletére, nézzen rá egy másik orvos is.
Kérjél vizeletmintát és vérvételt.
Én ügyeletre vittem a gyerekemet, miután megelégeltem, hogy a mi dokink mindig rábólint, hogy majd meggyógyul. Még szerencse, hogy elvittem, komoly problémáknak vettük elejét.
Odáig jutottunk el, hogy tudom mogyoró eper por atka allergiája van a gyereknek. Erre kapja az azomyrt(ha szedi ha nem ugyan olyan sajna az állapota)
Igen asztmatikus tüneteket is produkál, amire azt mondják, hogy vagy igen vagy nem. És itt megint megálltunk, hogy mi van a gyerekkel. Issza a hörgőtágítót, meg az ajánlott köptetőt, szívom az orrát. Napok azzal mennek el(ma is), hogy csendesen fuldoklik a takonyban a gyerek, meg amúgy is... jah meg fázik, takaró alatt is most éppen(asszem lázas lesz ó hurrá)
És sajna ha féltem ha nem, egy szellőztetésnél, ha épp nem hajlandó szót fogadni máris 3hétre kidől. Ez még szeptemberig oké is, de így hogy megyek vissza dolgozni:S
Csak az allergia-teszten. A doki csak rálegyint, hogy kinövi... Oké, van aki kinövi, kutya baja se 5évesen, de az is 1,5év még. Most addig hány doboz!rectodel megy még el, vagy hány liter spiropent, meg köptető, meg meg.
Most azon túl, hogy kerítek valakit, aki meg is vizsgálja, egy gyógytea kúrát kezdek a gyerekkel(ha akarja ha nem, hátha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!